Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Γεμίζει την κατάλληλη στιγμή

Κόπασαν οι πανηγυρισμοί από την μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας και πλέον άπαντες στον Απόλλωνα επικεντρώνονται στην δύσκολη συνέχεια. 

Ο αγώνας με την Αλκή στο ΓΣΖ μπορεί να θεωρείτε εύκολος, αλλά οι «κυανόλευκοι» βλέπουν το παιχνίδι με σοβαρότητα, καθώς δεν θέλουν να γίνουν… θύμα έκπληξης.

Άλλωστε, ο κ. Χριστοφόρου έχει ήδη παρακολουθήσει την ομάδα της Λάρνακας, και δεν ξεχνά ότι στον πρώτο γύρο ο Απόλλωνας δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει το σύνολο των ποδοσφαιριστών στη διάθεσή του. Εννοείται ότι αν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν είναι 100% έτοιμος θα μείνει εκτός του αγώνα με την Αλκή, για να μπορέσει να είναι κανονικά παρών στη συνέχεια.

Ο Άλεξ Κωνσταντίνου, που έμεινε εκτός από τα παιχνίδια με Σαλαμίνα και Ομόνοια, θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά σήμερα, ενώ και ο αρχηγός Γιώργος Μερκής θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Σε αναμονή για Λόπες
Στο θέμα του Χούγκο Λόπες, ο Απόλλωνας έχει κάνει την πρόταση του στην διοίκηση της Ένωσης και αν δεν την αποδεχτεί, τότε θα περιμένει τον ποδοσφαιριστή να μείνει ελεύθερος από την επιτροπή επίλυσης διαφορών.

Θεωρούν ότι η πρόταση που έγινε στην Ένωση είναι αρκετά καλή και σε καμία περίπτωση δεν θα μπουν σε παζάρια. Με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό υπάρχει συμφωνία σε όλα και εκφράζεται αισιοδοξία ότι σύντομα θα κλείσει θετικά η μετεγγραφή του.

Από ‘κει και πέρα, Ο κ. Χριστοφόρου θεωρεί ότι χρειάζεται πολύ περισσότερο τον αμυντικό μέσο από τον αριστερό μπακ, η απόκτηση του οποίοι θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάτι το πολύ καλό μέσα στα οικονομικά δεδομένα του Απόλλωνα. 

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου