Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Φρικτή κακοποίηση στην περιοχή Κόρνου – Δίνεται αμοιβή σε όποιον οδηγήσει στη τιμωρία του ένοχου – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αυτήν την εικόνα αντίκρισε κοπέλα πριν μερικές μέρες στην περιοχή Κόρνου, πίσω από την εκκλησία του Τιμίου Σταύρου, στην περίφραξη του αυτοκινητόδρομου.

Το πτώμα περισυλλέχθηκε από την Αστυνομία και δεν διενεργήθηκε οποιαδήποτε έρευνα.
Εμείς, αρνούμαστε να δεχτούμε την αρνητική στάση της αστυνομίας για τη διερεύνηση του θέματος και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την τιμωρία των ενόχων.

Ο P.A.W.S. δεσμεύεται να δώσει 100 ευρώ σε όποιον μας οδηγήσει στην τιμωρία του ενόχου. Όποιος άλλος θέλει να συνεισφέρει κάποιο ποσό για την αμοιβή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα ονόματα όλων όσων θα συνεισφέρουν σε αυτή μας την προσπάθεια θα αναγράφονται για να διατηρηθεί διαφάνεια



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source: http://www.tothemaonline.com

4 comments:

  1. και να φανταστιται πως στες γιετονιες μου ακομα τους σφαζουμε και τους κρεμμαμε στα τελια για σπορ,και τους θαυουμε ζωντανους!!! χαχαχαχα!!! αντε βρε! επιστρεωτε στες δουγιες σας και αφιστε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/14, 1:48 π.μ.

    Ελπίζω, να το βρουν το κάθαρμα, αλλά και να το τιμωρήσουν παραδειγματικά. Μόνον ο φόβος της παραδειγματικής τιμωρίας θα εμποδίζει τους ανώμαλους αυτούς, να φέρονται με τέτοιο τρόπο και θα σκέφτονται διπλά πριν βασανίσουν ένα ζώο. Αν το δει o εγκληματίας το άρθρο και το σχόλιό μου, θα ήθελα να του πω, πως δεν είναι άντρας, ούτε γυναίκα, δεν είναι άνθρωπος, δεν είναι κτήνος, δεν είναι τίποτα, είναι απλά ένα ΣΙΧΑΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή