Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αηδιαστικό! Δείτε τι βρήκε γυναίκα στη Λεμεσό όταν άνοιξε το κουτί με το χυμό γνωστής εταιρίας (Φωτογραφίες)

Την ίδια ημέρα που τον αγόρασε άνοιξε τη συσκευασία για να βάλει λίγο στο ποτήρι, διαπιστώνοντας με έκπληξη ότι ο χυμός είχε χρώμα μαύρο...

Αυτό είδε στον πάνω μέρος της συσκευασίας του κουτιού χυμού που αγόρασε γυναίκα από τη Λεμεσό.



Όταν άνοιξε τη συσκευασία για να βάλει λίγο στο ποτήρι, διαπίστωσε ότι αντί για πορτοκαλί χρώμα, ο χυμός είχε χρώμα μαύρο.

Αμέσως η γυναίκα, πήρε ένα μαχαίρι και έσκισε το πάνω μέρος του κουτιού για να εξετάσει τι υπήρχε από κάτω και ιδού τι βρήκε.



Αμέσως επικοινώνησε με τα γραφεία της εταιρίας, εκπρόσωποι της οποίας μετέβησαν στο σπίτι της για να παραλάβουν το κουτί με το χυμό, το οποίο, όπως την ενημέρωσαν, θα έπαιρναν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, από εκείνη τη στιγμή η εταιρία δεν την ενημέρωσε τι έγινε, ενώ αρνήθηκε αργότερα ότι υπήρξε, οποιοδήποτε πρόβλημα με το προϊόν.


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---



- Source : http://www.tothemaonline.com

1 comments:

  1. Afou ine etsi ta pramata gt den mas lete ke to onoma tis eterias? Mallon exixasen to ximon anixto 4 mines i Kyria mes to psigeio tze eginen etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή