Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Απόπειρα απαγωγής 10χρονης

Μια περίεργη υπόθεση, απόπειρας απαγωγής 10χρόνης από την Ουκρανία διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού. 

Οι αστυνομικές έρευνες διεξάγονται με κάθε προσοχή, καθώς το μόνο στοιχείο που κατέχουν οι ανακριτες είναι η μαρτυρία της ανήλικης.

Το περιστατικό, όπως αποκαλύπτεται, έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, στην οδό Μαρίνου Γερουλάνου στα Πολεμίδια. Η δεκάχρονη περπατούσε στον δρόμο προς το φροντιστήριό της, όταν άγνωστος άντρας σταμάτησε δίπλα της το αυτοκίνητο του. Πριν η μικρή προλάβει να υποψιαστεί οτιδήποτε και να αντιδράσει, ο άγνωστος κατήλθε του αυτοκινήτου του και την τράβηξε βίαια στο εσωτερικό του.

Στις φωνές του κοριτσιού, έσπευσαν για βοήθεια δύο περαστικοί. Ο ένας εκ των δύο άνοιξε την πόρτα και έβγαλε το κοριτσάκι από μέσα, ενώ ο άλλος επιτέθηκε στον οδηγό. Η μικρή μετά τη βοήθεια που δέχτηκε, τράπηκε σε φυγή και σε μικρή απόσταση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παιδιού, συνάντησε τη δασκάλα της. Η τελευταία άκουσε την έντρομη μικρή να της εξιστορεί την περιπέτειά της κι αμέσως έσπευσε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον χώρο, δεν εντόπισαν κανέναν, ούτε τον οδηγό που αποπειράθηκε να απαγάγει τη μικρή, ούτε τα δύο πρόσωπα που βοήθησαν στην απελευθέρωσή της. Μοναδικό στοιχείο για τις έρευνες που κατέχει η Αστυνομία, είναι μια γενική περιγραφή της μικρής παραπονούμενης Ουκρανής, για τα χαρακτηριστικά του δράστη. 



-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου