Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Στο νοσοκομείο 9χρονο αγοράκι - Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο έξω από υπεραγορά

Σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, νοσηλεύεται 9χρονο αγοράκι, το οποίο παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το αγοράκι βρισκόταν αμέριμνο έξω από υπεραγορά στον Ύψωνα, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε 9χρονο αγοράκι, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ, στον Ύψωνα . Η τρελή πορεία αυτοκινήτου με οδηγό 60χρονο ,είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού.

Το περιστατικό συνέβη στις 20:00, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται , ο 60χρονος οδηγός, έχοντας ως συνεπιβάτες τον γιο του και ένα φίλο του, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, παρεξέκλινε της πορείας του, χτύπησε στο τοίχο υπεραγοράς και στη συνέχεια απέκοψε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Η τρελή πορεία ωστόσο του αυτοκινήτου, που έσπειρε τον πανικό στην περιοχή , δεν σταμάτησε εκεί. Το αυτοκίνητο αφού κτύπησε στον πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού, συνέχισε χτυπώντας και εκτινάσσοντας στην άσφαλτο το 9χρονο αγοράκι που έτυχε να βρισκόταν εκεί , γιο του ιδιοκτήτη της υπεραγοράς.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί κάταγμα μηριαίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Το αγοράκι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς ευτυχώς, να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα , καθώς σύμφωνα με τον αξιωματικό υπηρεσίας, όλοι φορούσαν τις προστατευτικές ζώνες τους.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και εκ πρώτης όψεως, τα αίτια αποδίδονται σε αμελή οδήγηση.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου