Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Απόλλων: «Ο Ρατσισμός δεν έχει θέση στο παιχνίδι μας» - VIDEO

Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρίας του Απόλλωνα, παρουσιάζει την έναρξη της αντιρατσιστικής της εκστρατείας λέγοντας «ΌΧΙ στο ρατσισμό».


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) παρουσιάζει μέσω της υπηρεσίας της Apollon Web Tv την έναρξη της αντιρατσιστικής της εκστρατείας, με σύνθημα «Ο Ρατσισμός δεν έχει θέση στο παιχνίδι μας».

Αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μερκή, Ρασίντ Χαμντανί, Άλεξ Κωνσταντίνου, Ρόμπερτ, τον βοηθό προπονητή κ.Σίμο Ταραπουλούζη, τον έφορο κ.Σωκράτη Σωκράτους και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Φανούριο Κωνσταντίνου, επισκέφθηκαν τον Ά κύκλο του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού όπου συνομίλησαν με τους μικρούς μαθητές, τονίζοντας τους ότι στο ποδόσφαιρο και στη ζωή γενικότερα ο ρατσισμός δεν έχει θέση.

Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

Υ.Σ Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση και το διδασκαλικό προσωπικό του Β' Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού για την εγκάρδια φιλοξενία».





Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου