Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Δύο πρόσωπα κυκλοφορούσαν στα Λατσιά με πιστόλι

Δικαστικό διάταγμα επταήμερης κράτησης εξασφάλισε σήμερα η Αστυνομία για δύο πρόσωπα από χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία συνελήφθησαν στα Λατσιά, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε αυτοκίνητο εντός του οποίου ανευρέθησαν πιστόλι, ποσότητα χαλκού, ψαλίδι και τέσσερα δακτυλίδια, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.


Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, "σήμερα στις 02:30 το πρωί, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούν περίπολοι της Αστυνομίας, στην περιοχή Λατσιών, ανακόπηκε από μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης αυτοκίνητο στο οποίο υπήρχαν δύο πρόσωπα, 25 και 29 ετών από άλλη χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ποσότητα χαλκού και ψαλίδι, καθώς και πιστόλι και τέσσερα δακτυλίδια".

Όλα τα ανευρεθέντα, συνέχισε ο κ. Αγγελίδης, παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και έχουν παρουσιασθεί ήδη σε Δικαστήριο από το οποίο εξασφαλίσθηκε διάταγμα κράτησής τους για επτά ημέρες.

"Οι εξετάσεις από την Αστυνομία", δήλωσε ο κ. Αγγελίδης, "θα συνεχισθούν σχετικά με το πιστόλι, προκειμένου να διακριβωθεί για ποιο λόγο το κρατούσαν και κατά πόσον υπάρχει κάτι άλλο ως προς το πιστόλι, αλλά και για τα υπόλοιπα ανευρεθέντα στο αυτοκίνητο".


"Έχει σημασία να υπογραμμισθεί", δήλωσε ο κ. Αγγελίδης, "η προσπάθεια γενικότερα της Αστυνομίας και των περιπόλων για συνεχείς και αποτελεσματικούς ελέγχους, στο πλαίσιο των οποίων έγινε και η σημερινή σύλληψη".

Source : www.ilypros.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου