Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αναβολή δόθηκε σήμερα 14 Νοεμβρίου στα Χανιά από την αίτηση εξαίρεσης δικαστικού λειτουργού, η οποία έχει συγγενική σχέση με ένα εκ των δύο κατηγορούμενων πανεπιστημιακών γιατρών…στην εκδίκαση της υπόθεση της 43χρονης Ηρακλειώτισσας που πριν από 11,5 χρόνια μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί και βγήκε σακατεμένη.

Εκτός από την έφεση στα Χανιά, θα πρέπει να περιμένει και άλλους 18 μήνες για τη δίκη των γιατρών. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 13 Μαρτίου του 2015, χάρη στην αγωγή προς επίκληση που έγινε εκ μέρους των κατηγορουμένων. Για τεχνική και κατασκευασμένη αναβολή έκανε λόγο ο τεχνικός της σύμβουλος,ιατροδικαστής δρ Ορφέας Περίδης, ο οποίος προειδοποίησε τους κατηγορούμενους γιατρούς πως, όσο κι αν κωλυσιεργούν, θα τιμωρηθούν. «Η γνωστή τοπική “μπουρζουαζία” του Ηρακλείου ξαναχτύπησε», δήλωσε στη “Νέα Κρήτη” ο ιατροδικαστής και συμπλήρωσε: «Διαπιστώσαμε ακόμα μια φορά ότι “οι έχοντες και κατέχοντες” κάνουν αυτό που θέλουν κατά το δοκούν στην κατ’ επίφαση δημοκρατία μας. Εν προκειμένω, μας πήγαν 18 μήνες πίσω.

 Όμως, παρά τις τεχνικές και μεθοδευμένες αναβολές στα δικαστήρια που έχουμε με τους αντιδίκους μας γιατρούς, αλλά και με το δημόσιο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, οι κατηγορούμενοι θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα ζωής που έχουν διαπράξει σε βάρος της υγείας της πελάτισσάς μου Νίκης Ανδρή-Δασκαλάκη». «Σε βάρος τους» Ο δρ Ορφέας Περίδης, όμως, δε σταματά εδώ. Αναφέρεται σε «τρικλοποδιές», «ψευδομάρτυρες πανεπιστημιακούς», «διαπλεκόμενους» και όχι μόνο. Όπως λέει, «φοβούνται για τον εαυτό τους, αυτό είναι βέβαιο πλέον. Τους πληροφορώ ότι όσες τρικλοποδιές και να βάλουν θα τιμωρηθούν. 

Ο χρόνος που κυλά είναι εις βάρος τους. Ακόμα κι αν έχουν συγγενικούς δεσμούς με πρόεδρο δικαστηρίου όμορου νομού, ακόμα κι αν μπορούν μέχρι στιγμής να “πλαστογραφούν” την πραγματικότητα των εγγράφων, ακόμα κι αν βρίσκουν “φτηνιάρικους” και ψευδομάρτυρες πανεπιστημιακούς για υποστήριξή τους, ακόμη κι αν μπορούν να σαπροφυτούν μολύνοντας γύρω τους με διάφορες καθυστερήσεις περί ΙΚΑ και αληθινών ποσοστών αναπηρίας, να ξέρουν ότι έχουν γνώση οι φύλακες και θα κάνουμε ό,τι νόμιμα περνά από το χέρι μας για να δικαιωθούμε και θα δικαιωθούμε γιατί η πελάτισσά μου έχει την ευλογία του Θεού. Εν κατακλείδι, θα βάλουμε τέλος στη διαπλοκή και στους διαπλεκόμενους».

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου