Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΛ: Πανέτοιμος ο Ινταμπντελάι, προλαβαίνει Απόλλωνα ο Γκουιάμι

Με την προσοχή στραμμένη αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα το επόμενο Σάββατο στις 15.00 στο Τσίρειο στάδιο.

Οι προπονήσεις της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας, θα είναι απογευματινές.

Το Σάββατο στις 15.30 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του συλλόγου U21 σε φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Διονύση Διονυσίου.

Η ομάδα των U21 θα είναι ενισχυμένη και με ποδοσφαιριστές από τη πρώτη ομάδα.

Το φιλικό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Στις προπονήσεις της ΑΕΛ, συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Κρίστη Ανδρέου που απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων του με την Εθνική Ελπίδων.

Κανονικά προπονείται ο Φουάντ Ινταμπντελάι που ξεπέρασε το πρόβλημα του ενώ σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τη Δευτέρα θα προπονηθούν κανονικά οι Ανδρέας Κυριάκου και Μιγκέλ Γκουιάμι και θα τεθούν στη διάθεση του Βούλγαρου τεχνικού.

Από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα ο Καρλίτος Σοάρες, έχει άδεια από τον προπονητή και τη διοίκηση, να μεταβεί στη πατρίδα του, για να παρευρεθεί στη κηδεία συγγενικού του προσώπου.

Τη Κυριακή οι ποδοσφαιριστές, θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, όπου θα μπουν στη τελική ευθεία για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου