Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Τεστ για νεαρούς και ρεζέρβες

Βλέποντας κανείς τη σύνθεση της αποστολής που μεταβαίνει σήμερα στη Δερύνεια για το φιλικό με την τοπική Αναγέννηση, που θα γίνει στις 6 το απόγευμα, διαπιστώνει ότι ο Τόνι Σαβέφσκι θέλει να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των μη βασικών του ποδοσφαιριστών, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, αφού άφησε εκτός αποστολής πολλούς βασικούς.

Ειδικότερα όσον αφορά τους νεαρούς, ο Τόνι Σαβέφσκι θα θέλει να δει την πρόοδο τους. Πχ των Αλίπιο και Ατάντα που αποκτήθηκαν ως επενδύσεις με την προοπτική να καταστούν σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα. Ο Αλίπiο έχει δυο συμμετοχές στο πρωτάθλημα ως αλλαγή (αγώνες με Δόξα και ΑΕΚ) και μια ως βασικός στον αγώνα κυπέλλου με την Ερήμη, ενώ ο Ατάντα έχει παίξει ως αλλαγή στον αγώνα Κυπέλλου με την Ερήμη. Όσον αφορά τους λοιπούς νεαρούς που και αυτοί βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση συμμετοχή στον αγώνα με την Ερήμη έχει ως βασικός και ο Χατζηβασίλης. Είναι επίσης οι Θεράποντος και Παναγιώτου που έχουν αγωνιστεί σε φιλικά.

Από τον καιρό που έχει έλθει ο Τόνι Σαβέφσκι στην Ομόνοια έχει γίνει πολύς λόγος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Γιατί όντως υπάρχει πρόβλημα. Η παραγωγικότητα των τμημάτων υποδομής της ομάδας, δεν είναι ανάλογη με το εύρος και το εκτόπισμα της στο φίλαθλο κοινό. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αλλάξει, ιδιαίτερα με τον τρόπο που έχουν διαμορφωθεί σήμερα οι οικονομικές συνθήκες.

Η αποστολή αποτελείται από τους Θερβέρα, Αλαμπί, Χ. Χαραλάμπους, Αντράντε, Εμπεμπά, Μαργκάσα, Πλατινί, Αγκουιάρ, Τέιλορ, Κυριάκου, Παναγιώτου, Θεράποντος, Χατζηβασίλη, Χατζηφραγκίσκου, Αλίπιο, Ατάντα και Ν. Χαραλάμπους.

Εισιτήρια θα διατίθενται στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 16:00. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί στα δέκα ευρώ το κανονικό και πέντε ευρώ το μαθητικό, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Διαιτητής του φιλικού θα είναι ο Δημήτρης Μασιάς με βοηθούς τους Δ. Τούρο και Χρ. Σπανό.

Πριν από τον αγώνα των ανδρών, θα διεξαχθεί φιλικό ματς μεταξύ των ομάδων κάτω των 17 ετών της Αναγέννησης και της Ομόνοιας.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου