Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ελλάδα το Ρίο σε περιμένει! Κρίσιμος ο αποψινός αγώνας με Ρουμανία

Από τα λόγια, στην πράξη. Ο πρώτος αγώνας μπαράζ με την Ρουμανία έχει φθάσει (21:45)και στην Εθνική Ελλάδας παρουσιάζονται ορεξάτοι, παθιασμένοι και έτοιμοι να κάνουν βήμα... Βραζιλίας.

Όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και ο Σάντος φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα:

«Να παίξουμε με καρδιά, πάθος και καθαρό μυαλό, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι»!

Ο Σάντος έχει μελετήσει αρκετά την Ρουμανία και θέλει να κτυπήσει στα άκρα, εκμεταλλευόμενος τους Σαμαρά και Σαλπιγγίδη.

Πιθανή ενδεκάδα:
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης, στα δύο άκρα κινούνταν οι Τοροσίδης και Χολέμπας. Στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Σιόβας.

Στη μεσαία γραμμή κινούνται οι Κατσουράνης, Τζιόλης και Μανιάτης. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα κινούνται Σαμαράς και Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Κώστας Μήτρογλου.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Γιώργος Καραγκούνης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παραμονή του κρίσιμου αγώνα με Ρουμανία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής επισκέφθηκε την αποστολή στο ξενοδοχείο και γευμάτισε με την υπόλοιπη ομάδα.

Το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο απόψε και οι ευχή όλων που θα πάνε εκεί, είναι να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει η ομάδα και να βάλει τις βάσεις για να πάει στη Βραζιλία.

- SOURCE : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου