Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Εισβολή» οπαδών και διακοπή στο ντέρμπι! 3-5 βρισκόταν μπροστά το ΑΠΟΕΛ (Φωτογραφίες)

Δυστυχώς ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο Futsal δεν τέλειωσε ποτέ. Το ΑΠΟΕΛ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-5 απέναντι στην Ομόνοια στο «Ελευθερία», όταν οπαδοί των «πρασίνων» άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και μετά... μπήκαν μέσα (39΄)!

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ θερμή και εκεί που όλα έδειχναν πως το ΑΠΟΕΛ θα προχωρούσε αήττητο και η Ομόνοια θα γνώριζε την δεύτερη της φετινή ήττα, ήρθε η διακοπή που ήταν και οριστική. Η τύχη του αγώνα θα κριθεί στην αίθουσα της Δικαστικής.



Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με 1-0 με τον Λέο στο 16΄ αλλά δύο λεπτά αργότερα η Ομόνοια ισοφάρισε με τον Αλεξέγιεφ. Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα με τον Αλεξίου στο 19΄ αλλά και πάλι οι «πράσινοι» απάντησαν με τον Αλεξέγιεφ στο 22΄.Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Σούσια (23΄) και Τζόνι (31΄), με την Ομόνοια να μειώνει σε 3-4 στο 32΄ με τον Οτμανί. Το 3-5 διαμόρφωσε με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Τζόνι (36΄).



Μετά την μείωση του σκορ σε 3-4 από πλευράς Ομόνοιας, υπήρξε οκτάλεπτη διακοπή, αφού οπαδοί της Ομόνοιας έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.



Δυστυχώς, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο αγώνας διακόπηκε, οι παίκτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια και αυτό ήταν το τέλος του ντέρμπι...





* Οι ΦΩΤΟ είναι από το balla.com

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου