Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ο Στέφανος Θεοδότου πρωταθλητής στο διπλό τραπ

Ο Στέφανος Θεοδότου ήταν για άλλη μια χρονιά ο πρωταθλητής του διπλού τραπ, στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2013, που διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου.

Ο διεθνής αθλητής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού κέρδισε δυο από τους επτά πρωταθληματικούς αγώνες και συγκέντρωσε 731 επιτυχίες στους 900 δίσκους, εξασφαλίζοντας πανηγυρικά, για άλλη μια χρονιά, τον επίζηλο τίτλο του πρωταθλητή για το 2013.

Στο φετινό πρωτάθλημα, των επτά αγώνων, για κάθε αθλητή, μέτρησαν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα. Όσο κι αν ο τίτλος για τον Στέφανο ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενος, την έκπληξη έκανε ο δευτεραθλητής Παναγιώτης Πουρίκκος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου, που στον πρώτο χρόνο της παρουσίας του στο αγώνισμα κέρδισε κι αυτός δυο από τους επτά αγώνες του πρωταθλήματος, κόντραρε στα ίσα τον πρωταθλητή και έκοψε δεύτερος το νήμα του πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 678/900. Τρίτος κατετάγη ο Λεόντιος Λεοντίου του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας με 672/900 και τέταρτος ο συναθλητής του Τζιοβάνης Σαββίδης με 650/900. Ο Παναγιώτης Παναγή της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου τερμάτισε στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης με 347/900.

Τους επτά πρωταθληματικούς αγώνες της χρονιάς κέρδισαν οι ακόλουθοι πέντε αθλητές:

1. «Παγκύπριοι Αγώνες» - Τζιοβάνης Σαββίδης ΣΚΟΛΑΡ
2. «Κύπελλο Λεμεσού» - Στέφανος Θεοδότου ΣΚΟΛΕΜ
3. «Κύπελλο Λάρνακας» - Παναγιώτης Πουρίκκος ΣΚΟΑΜ
4. «Κύπελλο Λευκωσίας» - Φίλιος Θεοδότου ΣΚΟΛΕΜ
5. «Κύπελλο Πάφου» - Στέφανος Θεοδότου ΣΚΟΛΕΜ
6. «Κύπελλο Αμμοχώστου- Λεόντιος Λεοντίου ΣΚΟΛΑΡ
7. «Διασωματειακοί» - Παναγιώτης Πουρίκκος ΣΚΟΑΜ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου