Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΗ

Υποχρέωνε συγχωριανό του με νοητική υστέρηση να υποκύπτει στις σεξουαλικές ορέξεις του, ενώ από τη μια του έδιδε λεφτά κάθε φορά για να μη μιλήσει και από την άλλη τον φοβέριζε ότι θα τον έσφαζε.

Μάλιστα, του επιδείκνυε και το μαχαίρι. Το δράμα του θύματος συνεχιζόταν για αρκετό καιρό, μέχρι που ο πατέρας του, όταν αντιλήφθηκε αλλαγές στη συμπεριφορά του, τον μετέφερε σε γιατρό ο οποίος διαπίστωσε πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. Επίσης, ο γιατρός μετά από εξετάσεις κατέληξε πως το θύμα υπέφερε από ασθένεια που συνήθως μεταδίδεται με τη σεξουαλική επαφή. Ο πατέρας ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που μετά από έρευνες και ανακρίσεις συνέλαβε μεσήλικα από το χωριό του θύματος. 

 Ο συλληφθείς προσήχθη χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εκδόθηκε εναντίον του, μετά από διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, διάταγμα οκταήμερης κράτησης. Εναντίον του εξετάζονται υποθέσεις άσεμνης επίθεσης άνδρα προς άνδρα, μετάδοση επικίνδυνης ασθένειας, απειλή βιαιοπραγίας και συνουσία διά της βίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος με διάφορες υποσχέσεις μετέφερε το θύμα στο σπίτι του, όπου τον ανάγκαζε να δέχεται τις άνομες προτάσεις του, πότε με το καλό και πότε με το κακό.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου