Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Να βρεθεί η ρίζα του κακού

Χθες ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Ανόρθωσης Φραντζέσκος Χ``Μιχαήλ και ο εκ των αντιπροέδρων Πανίκος Ππούνας είχε συνάντηση με τον Ζόρζε Κόστα όπου συζητήθηκαν τα αίτια της κακής αγωνιστικής εικόνας και τον αρνητικών αποτελεσμάτων. Συναντήσεις έγιναν και με κάποιους ποδοσφαιριστές ενώ αυτές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Επί της ουσίας οι διοικητικοί παράγοντες της Ανόρθωσης ανέλαβαν δράση στην προσπάθεια τους να διορθώσουν τα κακώς έχοντα πριν είναι αργά.

«Δεμένα» τα χέρια τουςΌτι υπάρχει αμφισβήτηση προς τον Ζόρζε Κόστα, υπάρχει. Η διοίκηση έχει δυο επιλογές. Η πρώτη είναι να λύσει την συνεργασία της με τον Πορτογάλο προπονητή με ίσως αρνητικές οικονομικές συνέπειες καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η δεύτερη είναι να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε. Στην πρώτη περίπτωση μια αλλαγή προπονητή, η δεύτερη αν θα γίνει κάτι τέτοιο, κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να λειτουργήσει. Συνήθως λειτουργεί αρνητικά.

Απογοήτευση υπάρχει και για ορισμένους ποδοσφαιριστές. Η προσφορά τους μέχρι τώρα είναι ελάχιστοι αλλά και πάλι τα χέρια της διοίκησης είναι «δεμένα». Αν προσπαθήσει να λύσει κάποια συμβόλαια τον Ιανουάριο θα έχει αρνητικές συνέπειες για το σωματείο. Ήδη η οικονομική κατάσταση είναι πολύ άσχημη και κάτι τέτοιο θα την επιβαρύνει Από την άλλη θα προσπαθήσει να ενισχυθεί όμως υπάρχει μια βασική παράμετρος. Πόσες τρύπες να κλείσει και με τι οικονομικές δυνατότητες.
Μέσα σε όλα αυτά, η διοίκηση της Ανόρθωσης, προσπαθεί να βρεί λύσεις. Να βρεί τους τρόπους εκείνους που θα «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές. Ευθύνη έχει και αυτή αλλά το ζητούμενο είναι την δεδομένη στιγμή να παρθούν οι αποφάσεις εκείνες που θα βελτιώσουν την αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της «Κυρίας» πριν είναι αργά.

- Source : http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου