Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Πήρε… αέρα πριν τα ντέρμπι

Ο Απόλλωνας πηγαίνοντας στο Παραλίμνι είχε μόνο ένα ζητούμενο και στόχο. Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι κυπελλούχοι κατάφεραν να πάρουν το ζητούμενο, έστω και με δύσκολο τρόπο και αυτό είναι που παίζει μεγάλη σημασία στην τελική. Διότι, στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία και έρχεται σε δεύτερη μοίρα το καλό θέαμα.

Οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν πάρα πολύ κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της Ευρώπης και όπως ανέφερε ο Χριστάκης Χριστοφόρου πέτυχαν μία επαγγελματική νίκη.

Μία νίκη μεγάλης σημασίας, καθώς ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες που είχαν Ερμής και Ανόρθωση και αύξησε την διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούσαν στην βαθμολογία και πάει με άλλο… αέρα στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αυξημένες επιλογές για την συνέχεια

Πολύ σημαντική κρίνεται πλέον η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ταυτόχρονα, θα έχουν επιστρέψουν πλήρως στην ομάδα δύο ποδοσφαιριστές που έλειψαν αρκετά. Ο Κυριακού στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε ότι είναι έτοιμος, ενώ πανέτοιμος θα είναι και ο Ρομπέρ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς και ο Άμπραχαμ Γκιέ. Πάντως, στον Απόλλωνα δεν θα ρισκάρουν την συμμετοχή του και θα τον βάλουν να παίξει μόνο εάν είναι 100% έτοιμος, καθώς ο Αφρικανός έδειξε να είναι επιρρεπείς με τους τραυματισμούς.

Αναμονή για Σανγκόι

Ο Γκαστόν Σανγκόι αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό αγώνα και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εκ πρώτοις δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει κατά πόσον ο Αργεντινός σταρ θα είναι στη διάθεση του Χριστάκη Χριστοφόρου για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου