Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Κυνηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Γέμισαν τους κυνηγότοπους με δηλητηριασμένα δολώματα – Πολλά σκυλιά βρήκαν τραγικό θάνατο -

Με παρέμβαση του στην κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ του PafosPress, ο Βάσος Δημητρίου, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο της Πάφου, εκφράζει με έντονο τρόπο την αγανάκτησή του για τις ενέργειες ασυνείδητων, να βάζουν σε κυνηγότοπους δηλητηριασμένα και με αιχμηρά αντικείμενα δολώματα, με σκοπό να σκοτώσουν τα σκυλιά.

 Ο Βάσος Δημητρίου αναφέρει ότι αυτοί οι οποίοι προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις θα πρέπει να καταδικάζονται και να φυλακίζονται. Υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν τα κίνητρα αυτών που προβαίνουν σε αυτή τη κτηνωδία, αναφέρει χαρακτηριστικά και θα πρέπει να τους υποδείξουν.

Διαβάστε την ολόκληρη την παρέμβαση του κ. Δημητρίου:

«Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ

Είναι πρωτάκουστο αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Έχουν γεμίσει τους κυνηγότοπους από δηλητηριασμένα δολώματα με αποτέλεσμα τόσον κατά την πρώτη αλλά και κατά τις υπόλοιπες κυνηγετικές εξορμήσεις να βρούν το θάνατο αρκετά σκυλιά.

Οι ασυνείδητοι εγκληματίες που προβαίνουν σε αυτές τις πράξεις θα πρέπει να βρεθούν και να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Θα πρέπει να καταδικάζονται με το αδίκημα της εκ προμελέτης φόνου ζώου που να προβλέπει αυστηρότατες ποινές περιλαμβανομένης της φυλάκισης τους.

Όλοι οι κυνηγοί που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κυνηγετικούς συλλόγους θα πρέπει να συνεργαστούν με τρόπο ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

Εάν όλοι όσοι έχουμε πραγματική κυνηγετική συνείδηση με τη βοήθεια της αστυνομίας και της υπηρεσίας θήρας μπορούμε να τους βρούμε.

Σε κάθε χωριό υπάρχουν οι κυνηγοί που γνωρίζουν τα κίνητρα αυτών των δολοφόνων και θα πρέπει να τους υποδείξουν.

Το κράτος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του και θα πρέπει η αστυνομία να αρχίσει εντατικές έρευνες από άτομα για τα οποία υπάρχει υπόνοια ότι προβαίνουν σε τέτοιες δολοφονικές πράξεις.

Είναι γνωστό ότι στα περισσότερα δολώματα υπήρχαν αιχμηρά αντικείμενα από λεπίδες και σπασμένα γυαλιά ώστε τα σκυλιά να βρίσκουν φρικτό θάνατο. Η λύσσα αυτών των απάνθρωπων δολοφόνων τους έδωσε αυτή τη λύση δολοφονίας μήπως και οι ιδιοκτήτες των σκυλιών τα έσωζαν από το δηλητηριασμένο δόλωμα εφ’όσον όλοι οι κυνηγοί κάτοχοι σκυλιών είναι εφοδιασμένοι με ενέσεις.

Η απώλεια ζωής ενός κυνηγετικού σκύλλου δεν είναι απώλεια ενός πιστού συντρόφου για τον κυνηγό αλλά αποτελεί πολλές φορές την απώλεια ενός αγαπημένου ζώου κάποιου παιδιού.

Εάν αυτοί οι αδίστακτοι δολοφόνοι των κυνηγετικών σκυλιών έχουν παιδιά ή εγγόνια ας αναλογιστούν ότι με τις πράξεις τους δολοφονούν την αθώα ψυχή κάποιου άλλου παιδιού που χάνει το αγαπημένο του σκυλί».

Source : http://pafospress.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου