Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Περιμένει το OK από το Φοίβο ο Πρόδρομος

Οι Πρόδρομος Πετρίδης και Χάρης Φωτίου εκδήλωσαν και επίσημα την πρόθεση τους για να αναλάβουν τα ηνία της Εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
Στην ανακοίνωση που απέστειλαν στα ΜΜΕ ζητούν την άμεση ανάληψη της διοίκησης της Εταιρείας για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος αφού η Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου.

Το διοικητικό σχήμα που έχει συσταθεί με επικεφαλή τον κ. Πετρίδη θα παρουσιαστεί λίαν συντόμως σε δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα αναπτυχθεί το πλάνο που έχουν τόσο για τα οικονομικά προβλήματα όσα και για τα αγωνιστικά.

Πλέον ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες περιμένουν τη τοποθέτηση του Φοίβου Ερωτοκρίτου για την πρόθεση που εξέφρασαν για να αναλάβουν άμεσα τις τύχες της Εταιρείας.

Θεραπεία για τέσσερις

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στη χθεσινή προπόνηση οι Αλεξάνδρου, Καμπράλ, Ηλία και Αντωνιάδηςακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα και εντατική φυσιοθεραπευτική αγωγή. Η συμμετοχή τους στον αγώνα της Δευτέρας με την Αλκη θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο ΑΠΟΕΛ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση η οποία θα αρχίσει στις 16:00. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί και αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου