Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Μόνο νίκες μέχρι το «αιώνιο» ντέρμπι!

Σύνθημα αντεπίθεσης ξεκινά στο ΑΠΟΕΛ με την ομάδα να έχει πάρει τα πάνω της και να είναι αποφασισμένη να «σβήσει» την διαφορά που την χωρίζει από την κορυφή. Για να συμβεί αυτό, ο Δώνης έχει το δικό του πλάνο.


Το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει απαραίτητα να τρέξει ένα σερί τεσσάρων νικηφόρων αποτελεσμάτων και ακολούθως πάει στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αντιμετωπίζουν αύριο την καταδικασμένη Αλκή, και ακολούθως, Δόξα στο «Μακάρειο», Κούκλια στο ΓΣΠ και Εθνικό στο «Δασάκι».

Αν καταφέρει να πάρει αυτές τις σημαντικές νίκες, τότε θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι αιωνίων με την Ομόνοια. Εκεί η ομάδα του Δώνη θα τα δώσει όλα για το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ υπάρχει καλό κλίμα και όλοι στην ομάδα κρατούν την πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Μπορντό. Χρειάζεται ακόμη βελτίωση όμως, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όπου το ΑΠΟΕΛ πρέπει να γίνει πιο παραγωγικό και να μην «σπαταλά» τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Είναι καιρό να μπει ένα τέλος και στην αδυναμία στις στημένες φάσεις που έχει «στοιχίσει» στην ομάδα. Το τεχνικό επιτελείο δουλεύει πάνω σε αυτό το κομμάτι, που οι αδυναμιες τους επαναλαμβάνονται από τις αρχές του πρωταθλήματος.

- Source : http://www.tothemaonline.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου