Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ποιοι επώνυμοι συμμετέχουν στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Ανάμεσα στο πλήθος των συμμετεχόντων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθώνιου της Αθήνας, βρίσκεται σχεδόν όλη η showbiz.

Δεκαπέντε διάσημοι Έλληνες, μετά από πρόσκληση της WIND, επίσημου χορηγού του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και ονομαστικού χορηγού των αγώνων 5 και 10 χλμ. θα είναι πρεσβευτές της «ΕΛΕΠΑΠ» και της «ΦΛΟΓΑΣ» και θα τρέξουν με τα χρώματα της ομάδας WIND Running Team στη μεγάλη διοργάνωση της 10ης Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τους Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Κουσούνη, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Μπεκατώρου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Νικολέτα Ράλλη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Εύη Φραγκάκη καθώς και οι Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ στο Σύδνεϋ, Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη και Κλέλια Πανταζή.


Η Εύη Φραγκάκη που συμμετέχει για 2η χρονιά στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την WIND Running Team τόνισε: «Ήταν εκπληκτική αυτή η γιορτή που ζήσαμε πέρυσι και κυρίως από την στιγμή που τρέχαμε στους δρόμους της Αθήνας με σκοπό να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά που εγώ λατρεύω και χαίρομαι να τα βλέπω χαμογελαστά».

Η Μαρία Μπεκατώρου που συμμετέχει για πρώτη φορά στο μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της Αθήνας, ανέφερε: «έχω να τρέξω πάρα πολλά χρόνια, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που θα το κάνω για τα παιδιά και θα βοηθήσω στην ενίσχυση των δύο αυτών πολύ σημαντικών συλλόγων».



«Όταν μου έγινε η πρόταση για την συμμετοχή μου στον Μαραθώνιο της Αθήνας με τη WIND Running Team, εντάθηκα στην ομάδα αμέσως και μάλιστα στα 10 χιλιόμετρα. Γνωρίζοντας ότι φέτος τα χρήματα μοιράζονται σε 2 σωματεία, την ΕΛΕΠΑΠ και τη ΦΛΟΓΑ θα κάνω αυτήν την προσπάθεια γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε όλοι αρωγοί και να συνεισφέρουμε με τον καλύτερο εαυτό μας στην επίτευξη αυτού του μεγάλου σκοπού», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Source : www.star.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου