Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Αρχιεπίσκοπος: Ξένοι κοπιάστε να τα πούμε

Θα πρέπει να συναντηθούν όλοι οι μεγαλομέτοχοι για να χαράξουν την πολιτική που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα η Ελληνική Τράπεζα, είναι η θέση του Αρχιεπίσκοπου Χρυσοστόμου. Θεωρεί μάλιστα ότι οι επισφάλειες θα καθορίσουν τα τελικά ποσοστά των μεγαλομετόχων της Τράπεζας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μακαριότατος, είναι πεπεισμένος ότι η Εκκλησία θα συνεχίσει να διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στα της Ελληνικής Τράπεζας παρά τη μείωση του ποσοστού της και αποκάλυψε ότι ήδη ο ιδιοκτήτης της Third Point, Daniel Lemp επικοινώνησε με την Αρχιεπισκοπή.

Δήλωσε επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα διαφοροποιηθεί, αλλά η επιθυμία της Εκκλησίας είναι να παραμείνει στη θέση της η διευθυντική ομάδα.


Σε ερώτηση τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα απάντησε ότι θα πρέπει το ταχύτερο δυνατό να φύγουν από αυτή την ομηρεία των τραπεζικών περιορισμών και η Τράπεζα Κύπρου και η Ελληνική Τράπεζα. Επίσης, πρέπει πάση θυσία τα χρεωστικά επιτόκια να πέσουν κι άλλο. Το ποσοστό στο οποίο μειώθηκαν είναι κοροϊδία.

- Soure : http://www.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου