Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Κοιτάει ψηλότερα

Να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση, επιμηκύνοντας το νικηφόρο της σερί. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα πρέπει να παραταχθούν σήμερα στο Παφιακό οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας για να φθάσουν στο στόχο.

Οι νίκες επί Αλκής, ΑΕΚ, Δόξας και Νέας Σαλαμίνας, συνοδευόμενες (στα τρία τελευταία παιχνίδια) με πολύ καλές εμφανίσεις), έχουν αλλάξει τα δεδομένα και όλοι πια πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να φθάσει στο στόχο της

Να τονιστεί ακόμη ότι η Ομόνοια διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος με τέσσερα γκολ παθητικό. Οι πράσινοι στα τελευταία πέντε ματς διατηρούν ανέπαφη την εστία τους σε συνολικά έξι από τα οκτώ παιχνίδια.

Η διαφορά στην ποιότητα και τη δυναμικότητα από το σημερινό αντίπαλο είναι αδιαμφισβήτητη. Εκείνο που έχει σημασία είναι το πώς θα αποδώσουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που καλούνται να αποδείξουν και στην πράξη πως είναι η καλύτερη ομάδα και ότι αυτή θα ορίσει την τύχη του αγώνα. Όπως έκανε στα τρία τελευταία παιχνίδια, που μπήκε στο γήπεδο και δεν έδωσε περιθώριο σε κανένα από τους αντιπάλους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα της.

Όταν ρωτήθηκε ο Τόνι Σαβέφσκι για το αν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα στον αγώνα, είπε θα δούμε. Το πιθανότερο, που συμπεραίνεται και από την πρακτική, είναι ότι δεν θα γίνουν αλλαγές. Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού η ομάδα πάει πολύ καλά.

Έτσι η πιθανότερη ενδεκάδα, είναι η ακόλουθη: Μορέιρα στο τέρμα, Κυριάκου (δεξιά), Σερφά, Αντράντε, Σκαραμοτσίνο (αριστερά), στο κέντρο Μαργκάσα, Σοάρες, με προωθημένο τον Ασίς, Σκέμπρι (αριστερά),Εφραίμ (δεξιά) και στην κορυφή o Γκικίεβιτς.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου