Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Αποσύρει ο Λώρης Κυριάκου

Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Λώρης Κυριάκου να ηγηθεί συνδυασμού στις εκλογές της Ομόνοιας, που θα γίνουν στις 20 Νοεμβρίου. Οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω της στάσης μερίδας οπαδών της Ομόνοιας, η οποία δημιουργεί πρόβλημα σε αυτόν και στην οικογένεια του και δεν του επιτρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια του.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

Με αυτή την ανακοίνωση θέλω να ενημερώσω τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι υποχρεώνομαι να αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την προεδρία του σωματείου μας .

Κατέληξα σ αυτή την απόφαση όχι γιατί δεν βρήκα την ανταπόκριση που ανάμενα. Τουναντίον! Η ανταπόκριση τόσο από παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο ήταν μεγάλη και συγκινητική. Ακόμα πιο συγκινητική ήταν η θετική ανταπόκριση παρά πολλών απλών 0μονοιατών αυτού του κόσμου που πραγματικά αγαπά και στηρίζει από τα υστερήματα του το σωματείο μας. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να τους ευχαριστήσω όλους.

Η απόσυρση του ενδιαφέροντος οφείλεται σε οικογενειακούς λόγους. Με την εκδήλωση του ενδιαφέροντος μου για την Προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μια ομάδα λεγόμενων Ομονοιατών χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και άλλα μέσα υπέβαλαν τα παιδία μου κάτω από τεράστια πίεση και προκάλεσαν πρόβλημα στην οικογένεια μου. Αυτό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Καλώ το μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αντιδράσει σ αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές που βλάπτουν το σωματείο μας.

Καλώ τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προστατεύσει το Σωματείο και την ομάδα μας.

Καλώ το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προβληματιστεί σοβαρά για αυτή τη κατάσταση και να αναλάβει όλα εκείνα τα μετρά ούτος ώστε να δημιουργηθούν ομαλές συνθήκες διεξαγωγής εκλογών όπου ο κάθε υποψήφιος ελευθέρα και μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια να θέση την υποψηφιότητα του.

Μαζί ενωμένοι όλοι απομονώνοντας τις μονάδες που προκαλούν προβλήματα, μπορούμε να πάρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά.


Με εκτίμηση ,


Λώρης Κυριάκου

Source : 24sports.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου