Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Όλα του συνδυασμού…δύσκολα

Με γραπτή δήλωση που απέστειλε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στα ΜΜΕ, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου γνωστοποίησε την απόφασή του να ηγηθεί συνδυασμού και να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ομόνοιας.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προβαίνει σε συνεχείς επαφές. Προσπάθεια του είναι να σχηματίσει ένα συνδυασμό που θα είναι σε μεγάλο βαθμό αποδεκτός από τον κόσμο, ενώ παράλληλα αναζητεί οικονομική στήριξη. Αναμένεται ότι μέχρι την Τρίτη που λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων θα έχει καταλήξει στο αν θα κατέλθει στις εκλογές.

Οι οργανωμένοι τάχθηκαν κατά της υποψηφιότητας, την οποία χαρακτηρίζουν καθοδηγούμενη καλώντας αυτόν αλλά και τους πρώην συνεργάτες του Μιλτιάδη Νεοφύτου να μην διεκδικήσουν θέση στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Σε έκτακτη μάλιστα συγκέντρωση που έγινε την περασμένη Παρασκευή, επανέλαβαν τη θέση τους και αποφάσισαν να προτείνουν μια συναινετική λύση με συγκεκριμένο άτομο για την προεδρία της ομάδας, που θα ενώσει όλες τις πλευρές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν σχετικές συναντήσεις.


Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Λώρη Κυριάκου με τους ΣΥΦΙ Λεμεσού και Λάρνακας. Η ΘΥΡΑ 9 δεν παρευρέθη στη συνάντηση. Οι άνθρωποι των ΣΥΦΙ εξέφρασαν τη στήριξη τους προς αυτόν, αλλά είπαν ότι προτιμούν να πάνε ως οργανωμένοι, ενωμένοι στις εκλογές. Ο Λώρης Κυριάκου θέλει να έχει τη στήριξη όλων των οργανωμένων στην προσπάθεια του. Αυτή η στάση της ΘΥΡΑΣ 9 είναι γεγονός ότι τον προβληματίζει. Το αν αυτός ο προβληματισμός φθάσει μέχρι την απόσυρση, κανείς δεν το ξέρει…


Στο μεταξύ είναι σε κινητικότητα και η προσπάθεια σύστασης δεύτερου συνδυασμού, αποτελούμενου από νεαρά άτομα που δεν έχουν θητεύσει σε προηγούμενα συμβούλια. Η προσπάθεια τους επικεντρώνεται στον εντοπισμό ατόμου που θα αναλάβει επί κεφαλής του συνδυασμού.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου