Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ

Μόνο οργή προκαλεί η υπόθεση μίας μητέρας από τη Λεμεσό, η οποία εκδιώχθηκε μαζί με 12χρόνο γιό της, με τη βία από το σπίτι της στη Λεμεσό, καθώς χρωστούσε ενοίκια στο σπιτονοικοκύρη της. 

Το πιο τραγικό όμως, απ' όλα ήταν η απάντηση που της έδωσε λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας.

Μία γυναίκα μόνη της απροστάτευτη κοιμάται στο αυτοκίνητο της μαζί με το παιδί της από χθες το βράδυ, καθώς ο σπιτονοικοκύρης της την έβγαλε έξω από το σπίτι της με τη βία, λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μετέβη σήμερα στο ΤΑΕ, όπου και κατήγγειλε, ότι όχι μόνο της έγινε παράνομα έξωση, αλλά ο σπιτονοικοκύρης της έκλεψε και τα προσωπικά αντικείμενα εκείνης και του 12χρόνου παιδιού της, που είχαν στο σπίτι.

 Το πιο συνταρακτικό όμως, ήταν η ανταπόκριση λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας, στην οποία αποτάθηκε η παραπονούμενη για να βρει προσωρινά στέγη, για εκείνη και τον ανήλικο γιο της. Η απάντηση που έλαβε από την λειτουργό, σύμφωνα με την καταγγελία της, ήταν να πάει πίσω στον πρώην σύζυγο της για να της δώσει στέγη, ο οποίος να σημειωθεί είναι ξανά παντρεμένος.

Σε περίπτωση που ο σύζυγος της δεν αποδεχθεί να την φιλοξενήσει, όπως την προειδοποίησε, το Γραφείο Ευημερίας θα της πάρει την κηδεμονία του παιδιού της, γιατί δεν μπορεί να ζει μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου