Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

OMONOIA - Ερωτηματικά για εντεκάδa

Βέβαιο είναι πως η εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο αυριανό παιχνίδι θα έχει αλλαγές, σε σύγκριση με αυτήν που εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΛ. Ο Λεάντρο δεν προλαβαίνει το παιχνίδι, ο Γκικίεβιτς χτυπάει θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Νούνο Ασσίς έχει 3 κίτρινες κάρτες και ενώ ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Όλα τα πιο πάνω βέβαια, ίσως μεταφραστούν σε μία και μόνο αλλαγή. Είναι πολύ πιθανόν, ο Ούκας Γκικίεβιτς να πάρει τη θέση του Λεάντρο στην εντεκάδα, με το σχήμα να μετατρέπεται σε 4-4-2 και τον Αντρέ Σκέμπρι να αγωνίζεται σαν περιφεριακός κυνηγός. Από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο Λέο, δύσκολα θα μείνει έξω και ο Νούνο Ασσίς, έτσι θα έχουμε μια μόνο αλλαγή.

Βέβαια το πιο πάνω είναι απλά ένα από τα πιθανά σενάρια. Δεν αποκλείεται βασικός να βρεθεί ο Ρενάτο Μαργκάσα ή ο Μπρούνο Αγκουϊάρ για τα χαφ και ο Γκίκι να διεκδηκήσει τη θέση ενός από τους Εφραίμ, Πλατινί και Σκέμπρι. Σε αυτή την περίπτωση, περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός έχει ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Κατά τα άλλα, η άμυνα θα παραμείνει σταθερή με τους Μορέιρα, Κυριάκου, Αλαμπί, Αντράντε και Σκαραμοτσίνο, εκτός και εάν ο Σαβέφσκι θελήσει να δώσει αγωνιστικά λεπτά στον Σοφιάν Σερφά.

Source : http://omonoianews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου