Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Το τέλος με Σέρτζιο και η επόμενη μέρα

Ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (04/10) και επίσημα το διαζύγιο του ΑΠΟΕΛ με τον Πάουλο Σέρτζιο. Η επόμενη μέρα…

Μία αναμενόμενη κατάληξη, για έναν προπονητή, ο οποίος δεν έπεισε και όσο πέρναγε ο καιρός χανόταν κάθε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, κάτι που κατάφερνε πολλές φορές και με τις δηλώσεις του.

Με 3 νίκες σε 11 ματς απολογισμό, ο Πορτογάλος τεχνικός, αφήνει το νησί μας, γράφοντας άλλη μία συνεργασία στο βιογραφικό του, την ένατη, στα δέκα χρόνια που είναι προπονητής.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κύριο Paulo Sergio.
Ευχαριστούμε τον κύριο Paulo Sergio, για την κατανόηση που επέδειξε και την αξιοπρεπή στάση που κράτησε, σε συνάντηση που είχαμε μαζί του και του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Η επόμενη μέρα:

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν συζητήσεις του ΑΠΟΕΛ με κάποιους προπονητές, με την ονοματολογία πάντως να «παίζει» δυνατά, αφού έχουν ακουστεί ήδη τα ονόματα των, Ραν Μπεν Σιμόν, Σάκης Τσιώλης, Γιώργος Δώνης, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο, ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών να είναι από την κυπριακή αγορά, με τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν στα υπ’ όψιν τους μία- δύο αξιόλογες περιπτώσεις.

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου