Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Καλλιστεία 2013: Η Κούλλα είναι η διαγωνιζόμενη που έχει άποψη και το ξέρει – VIDEO

Η υποψήφια για το στέμμα της Star Κύπρου 2013 αφού χόρεψε θυμωμένα, στο καπάκι εξέφρασε την απαρέσκεια της για τη δεύτερη δοκιμασία, προκαλώντας την αντίδραση της κριτικής επιτροπής.

Η Κούλλα Παπαχριστοφόρου είναι ένα από τα κορίτσια που διαγωνίζονται στο Feel Fantastic. Η δεύτερη δοκιμασία της χθεσινοβραδινής βραδιάς δεν τη βρήκε σύμφωνη, αφού όπως είπε προτιμά τις φωτογραφίσεις και την πασαρέλα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παρατήρηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, η οποία της εξήγησε σε πρώτη φάση ότι μπορεί να κληθεί να κάνει πασαρέλα με ιδιαίτερη θεματολογία και στην πορεία της είπε ότι η διακατέχεταιαπό αρνητισμό.





Ο δε Μίλτος Μακρίδης της έκανε με αφορμή το ότι είναι μεν επαγγελματική η συμπεριφορά της αφού φέρνει εις πέρας κάθε δοκιμασία άσχετο αν της αρέσει ή όχι, αλλά οφείλει κιόλας να πουλά τον εαυτό της και να μην είναι τόσο αυστηρή.

Η Κούλλα Παπαχριστοφόρου προσπάθησε να εξηγήσει τον τρόπο σκέψης της, αφού θεωρεί ότι μια μη σοβαρή συμπεριφορά στο συγκεκριμένο χώρο μπορεί να παρεξηγηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου