Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Θανατηφόρο δυστύχημα στο δρόμο Μαζωτού – Αλαμινού

Αλλοδαπός ασιατικής καταγωγής, έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη ζωή του σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Μαζωτού – Αλαμινού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου, «γύρω στις 04.30 σήμερα τα ξημερώματα στο δρόμο Μαζωτού – Αλαμινού, ένα περίπου χιλιόμετρο πριν από την Αλαμινό, άγνωστος αλλοδαπός εργάτης, ασιατικής καταγωγής, οδηγούσε το βαν αυτοκίνητο του κατά μήκος του δρόμου με κατεύθυνση από Μαζωτό προς Αλαμινό. 

Σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί δεξιά, σύμφωνα με την πορεία του».

Πρόσθεσε ότι «στην προσπάθεια του αλλοδαπού να επαναφέρει το αυτοκίνητο στο δρόμο, προσέκρουσε στο αριστερό ανάχωμα του δρόμου με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο. Από το δυστύχημα ο οδηγός ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από ο αυτοκίνητο και καταπλακώθηκε από αυτό, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ Κοφίνου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Μέχρι στιγμής ο αλλοδαπός δεν έχει αναγνωριστεί αφού δεν έφερε μαζί του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου