Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

Επιστολή σοκ, με καταγγελίες για απρεπή συμπεριφορά μόνιμου υπαξιωματικού σε νεοσύλλεκτους και παλιούς εθνοφρουρούς, διερευνά το Υπουργείο Αμυνας.

Στα τόσα γνωστά προβλήματα που ταλανίζουν την Εθνική Φρουρά σήμερα, ήρθε να προστεθεί άλλο ένα, το οποίο μάλιστα, έχει να κάνει με ροζ συμπεριφορές.
 Σύμφωνα με καταγγελία στην οποία προέβη μη κυβερνητικός οργανισμός, προς το Υπουργείο Αμυνας, υπαξιωματικός επίλεκτης μονάδας της Εθνικής Φρουράς, φέρεται σύμφωνα με ισχυρισμούς, να παρενοχλεί σεξουαλικά στρατιώτες. 

Η καταγγελία στον μη κυβερνητικό οργανισμό έγινε από τους γονείς δύο εθνοφρουρών, ο ένας των οποίων νεοσύλλεκτος, που εκτίουν τη στρατιωτική τους θητεία σε μονάδα επίλεκτου σώματος της ΕΦ. Οι γονείς ισχυρίζονται ότι ο συγκεκριμένος υπαξιωματικός εισέρχεται σε ατομικά ντους την ώρα που κάνουν μπάνιο Εθνοφρουροί και επικαλούνται μαρτυρία ότι θεάθη αργά το βράδυ σε θάλαμο, την ώρα του αποσιωπητηρίου, να σηκώνει σεντόνια και να χαιδεύει σώμα Εθνοφρουρού.

 Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο Εθνοφρουρών, που οι γονείς του κατήγγειλαν το περιστατικό, έχει βεβαρυμένο στρατιωτικό ιστορικό και τόσο το ΓΕΕΦ όσο και το Υπουργέιο Αμυνας που διερευνούν την καταγγελία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι ισχυρισμοί να είναι ανυπόστατοι και να έχουν σχέση με προσωπικούς λόγους.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου