Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ... ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Ληστεία μέρα - μεσημέρι, την ώρα που όλος ο κόσμος πήγαινε στη θάλασσα, διαδραματίσθηκε σε χρυσοχοείο στο κέντρο της Αγίας Νάπας, απέναντι από το Μεσαιωνικό της Μοναστήρι.

Τρία άγνωστα πρόσωπα Ανατολικοευρωπαϊκής προέλευσης, όπως έδειξε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χρυσοχοείου στη Λεωφόρο Κρυού Νερού, μπήκαν στο κατάστημα και υπό την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν την 20χρονη υπεύθυνη εκείνη την στιγμή του καταστήματος και την έδεσαν με βίαιο τρόπο.

 Στη συνέχεια άρπαξαν χρυσαφικά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 70 και πλέον χιλιάδων Ευρώ και βγήκαν σαν κύριοι από το κατάστημα. Μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθεί αν έφυγαν πεζοί ή με αυτοκίνητο από την σκηνή. Η σκηνή της νέας ληστείας χρυσοχοείου στην Αγία Νάπα αποκλείσθηκε αμέσως από την τοπική Αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν άνδρες του ΤΑΕ Α.Δ. Αμμοχώστου και της ΥΠΕΓΕΕ Αρχηγείου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δράστες που εικονίζονται στη σκηνή είναι δύο άνδρες 30 και 50 ετών και μία γυναίκα γύρω στα 40. Προέρχονται από την ίδια χώρα σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις . Έτσι ζητήθηκε η συνεργασία του ΤΑΕ Α.Δ. Λάρνακας το οποίο διατηρεί ένα ευρύ κατάλογο υπόπτων προσώπων από συγκεκριμένες χώρες για να βοηθήσουν στον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών προσώπων. Οι έρευνες και ανακρίσεις συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή: showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου