Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Συγκλονιστική επανένωση: Πατέρας σφιχταγκαλιάζει κλαίγοντας τον γιο του που νόμιζε ότι πέθανε από τα χημικά στη Συρία! - VIDEO

Είναι ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει καλό τέλος σε μια χώρα που μαστίζεται από τον εμφύλιο και που από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βρεθεί και στο στόχαστρο μιας επέμβασης της Δύσης.


Η ιστορία που θα δείτε εκτυλίσσεται στην πόλη Ζαμάλκα και της Συρίας ανέβηκε στο YouTube την Δευτέρα και δείχνει την επανένωση ενός πατέρα με το μικρό αγοράκι του, το οποίο νόμιζε για νεκρό από την επίθεση με χημικά.

Το βίντεο έχει διάρκεια 7 λεπτά και η αντίδραση του πατέρα φέρνει δάκρυα στα μάτια. Η χαρά και το σοκ είναι ζωγραφισμένα στα μάτια του την στιγμή που τρέχει να πάρει στην αγκαλιά του το παιδί του.



Προσπαθούν να τον συγκρατήσουν αλλά εκείνος είναι τόσο συγκινημένος που δείχνει να χάνει για λίγο τις αισθήσεις του.






Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν αραβικά, μπορούν να καταλάβουν πολλά από την έκφραση του πατέρα και τα τόσα συναισθήματα που ζωγραφίζονται στο πρόσωπό του.




Η Ζαμάλκα, προάστιο της Δαμασκού, ήταν μια από τις πόλεις που δεν ξύπνησαν ποτέ από την ρίψη χημικών. Μόνο μια οικογένεια έχασε 21 μέλη της στην επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου