Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Συνάντηση αισιοδοξίας...

Όλα τα βλέμματα στην Ανόρθωση είναι στραμμένα στη σημερινή συνάντηση που θα γίνει στις 18:00 στα γραφεία του Αντώνης Παπαδόπουλος. 

Με πρωτοβουλία του προεδρεύοντα του Σωματείου Χρίστου Γεράνη καλέστηκαν πρώην προέδροι και παράγοντες, άλλα πρώην στελέχη του σωματείου αλλά και άλλους επιφανείς φίλους της ομάδας με σκοπό φυσικά να βρεθεί η κατάλληλη λύση για την επόμενη μέρα στον βαρωσιώτικο σύλλογο.

Η θέση που φαίνεται να είναι η επικρατέστερη την δεδομένη στιγμή είναι η δημιουργία μιας διοικούσας επιτροπής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Θα αναλάβει δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων την πρωτοβουλία να οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα και να λύσει όλες τις άμεσες υποθέσεις του σωματείου, χωρίς να υπάρχει κάποιος πρόεδρος που να έχει το γενικό πρόσταγμα. Η προσπάθεια θα είναι συλλογική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας SPORTDAY ήδη κάποια άτομα ανάλαβαν πρωτοβουλίες για να μπει το νερό στο αυλάκι. Μεταξύ άλλων λοιπόν αυτοί είναι οι Γιώργος Παφίτης (Λευκωσία), ο Γιώργος Κοσιής (Ελ. Περιοχή Αμ/στου), ο Μιχάλης Βασιλείου (Λάρνακα), ο Αυγουστίνος Παπαθωμάς (Λεμεσός), και ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης (Λάρνακα).

Κρίσιμη και καθοριστική από κάθε άποψη λοιπόν η σημερινή συνάντηση. Υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να βγει κάτι σημαντικό που θα δώσει το εφαλτήριο στην ομάδα για να συνεχίσει το δρόμο της. Η Γενική Συνέλευση της 13ης Αυγούστου είναι πολύ κοντά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται το αδιέξοδο.

Ωφέλιμο το τεστ με Δόξα

Στο αγωνιστικό η ομάδα ήταν μουδιασμένη όπως αναμενόταν άλλωστε στο χθεσινό φιλικό τεστ με την Δόξα. Σίγουρα το φιλικό ήταν ωφέλιμο για όλους. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για όλα και σιγά σιγά θα πρέπει η ομάδα να αφήσει πίσω την Γκέφλε και να ακολουθήσει τον δρόμο της αφού η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πλησιάζει.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου