Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΡΕΑΛ: Κοιτάζει μπροστά ο Ίκερ

Όπως και αυτό της Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, έτσι και το πρώτο ραντεβού της Ρεάλ με τον Ζοζέ Μουρίνιου γίνεται νωρίς καθώς στον τελικό του «Guinness International Champions Cup» στην Αμερική η «Βασίλισσα» θα παίξει με την Τσέλσι.

Μέσα στα πολλά που προκαλούν ίντριγκα, είναι και η συνάντηση του τέως προπονητή της Ρεάλ με τον Ίκερ Κασίγιαςκαθώς είναι γνωστά όσα έχουν προηγηθεί. Παρόλα αυτά ο πορτιέρο των «Μερένχες» ερωτώμενος σχετικά έδειξε σεβασμό προς τον Ζοσέ:

«Εάν συναντήσω τον Μουρίνιο θα δείξω σεβασμό και θα τον χαιρετήσω. Αλλά πλέον έχω αφήσει στο παρελθόν ό,τι έγινε και ανυπομονώ για το μέλλον. Είμαι χαρούμενος και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Υπήρξαν και πολύ καλές στιγμές επί εποχής Μουρίνιο και αυτές πρέπει να κρατήσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε ο Κασίγιας:

«Η ομάδα έχει ήδη κάνει κάποιες πολύ σημαντικές μεταγραφές με μέλλον. Έχουμε πάρει παίκτες που στελεχώνουν την εθνική Νέων. Για μένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Σύμφωνα με τους αριθμούς και τα στατιστικά του, δεν χωράει αμφισβήτηση».

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου