Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΤΡΑΓΙΚΟ: "ΚΛΕΙΝΟΥΝ" ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Επείγουσα έκκληση προς όλους τους φορείς για οικονομική βοήθεια προς το Ιδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες «Αγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη» απηύθυνε σήμερα ο Μιχαλάκης Μάλλας,


Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Παιδιών και Φίλων του Ιδρύματος, αφού όπως αναφέρει σε περίπτωση που δεν εξευρεθούν επειγόντως πόροι, είναι πολύ ορατό το ενδεχόμενο το Ιδρυμα να βάλει λουκέτο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Μάλλας «στέλλουμε ένα S.O.S στον κόσμο της Λάρνακας και ευρύτερα στο κόσμο της Κύπρου. Απευθύνουμε έκκληση για παροχή οικονομικής βοήθειας προς το Ιδρυμα από όλα τα οργανωμένα σύνολα, κράτος, εκκλησία και επιχειρήσεις που δεν έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Κύπρο, αφού πλέον ο απλός κόσμος είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις μας για οικονομική στήριξη». 

 Κληθείς να αναφέρει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ιδρυμα, είπε ότι «η βοήθεια που προσφέρει κάθε χρόνο η πολιτεία έχει μειωθεί, έχει χαθεί λόγω κουρέματος η ετήσια βοήθεια από το Ιδρυμα «Ραδιομαραθώνιος» και από ένα Ιδρυμα στη Λεμεσό ενώ χάσαμε και ένα αρκετά σημαντικό εισόδημα που παίρναμε από ένα πασχαλινό παζαράκι που διοργάνωνε το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζα.

Πέραν αυτών των ποσών έχει επίσης χαθεί και ένα σημαντικό ποσό που παίρναμε ετήσια από τις μικρές επιχειρήσεις της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, αφού σήμερα αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και τα δικά τους έξοδα»

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου