Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δεν άντεξε ο Παγδατής!

Ο Μάρκος Παγδατής δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον 2ο γύρο του Roland Garros μετά την ήττα του από τον Μπενουά Περ με 3-1 σετ.

Οι δύο τενίστες που αναγκάστηκαν να διακόψουν το παιχνίδι της Τρίτης (28/05) , λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, συνέχισαν το πρωί της Τετάρτης (29/05) την προσπάθειά τους. Το Νο 26 της παγκόσμιας κατάταξης, Μπενουά Περ επικράτησε με 4-6, 7-6(1), 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ο Παγδατής πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του για φέτος στο χώμα, όμως δε στάθηκε αρκετό για να ανατρέψει την κατάσταση. Ο γάλλος διατήρησε το προβάδισμα που είχε πάρει με μπρέικ στο τρίτο σετ και προηγήθηκε με 2-1. Στο τέταρτο σετ πέτυχε το καθοριστικό μπρέικ στο 5ο γκέιμ, δίνοντάς του το πλεονέκτημα για τη νίκη. Μετά από 2 ώρες και 34 λεπτά επικράτησε του κύπριου τενίστα και πέρασε στον 2ο γύρο του Rolland Garros.

Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη ήττα για τον Μάρκο Παγδατή, ο οποίος για τη συνέχεια θα επικεντρωθεί στα παιχνίδια στο χορτάρι. Τελευταία νίκη του ήταν αυτή εναντίον του Ρισάρ Γκασκέ στο Ρότερνταμ.

Source: http://www.sport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκθαμβωτική πρεμιέρα για την Serena.

Φωτογράφισε το… πειστήριο!

Πρόωρο αντίο για την Venus.

Άνετη πρεμιέρα ο Federer.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου