Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πώς βρέθηκε στον υπόνομο το δύο ημερών βρέφος – Παρούσα στη διάσωσή του η μητέρα του!


Το δύο ημερών βρέφος που βρέθηκε χθες στο σωλήνα υπονόμου, στην Κίνα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, πλέον, σε νοσοκομείο και είναι έτοιμο να πάρει εξιτήριο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του, δεν άργησαν να αποδώσουν καρπούς, αφού από ότι διαπιστώθηκε η 22χρονη μητέρα βρισκόταν μπροστά στη διάσωση του βρέφους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η γυναίκα ήταν αυτή που κάλεσε την πυροσβεστική, για βοήθεια.

Αποκαλύφθηκε επιπλέον ότι, η νεαρή κυοφορούσε κρυφά και όταν, το περασμένο Σάββατο πήγε να γεννήσει στην τουαλέτα του σπιτιού της, το μωρό της έπεσε μέσα στην αποχέτευση.

Η 22χρονη, κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού της, λέγοντάς του ότι ακούει περίεργους θορύβους να έρχονται από το σωλήνα και εκείνος με τη σειρά του, κάλεσε την πυροσβεστική. 

Καθόλη τη διάρκεια της διάσωσης, που κράτησε τρεις ώρες, η νεαρή γυναίκα ήταν παρούσα.

Το μωρό που αρχικά μπήκε σε θερμοκοιτίδα πήρε το όνομά της και λέγεται Baby 59, όπως δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στη διάσωση.

“Η γυναίκα ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της διάσωσης, ενώ ψάχνουμε να βρούμε τον πατέρα του παιδιού. Ερευνούμε το ενδεχόμενο να υπήρχε κακόβουλο κίνητρο, πριν αποφασίσουμε αν θα ασκηθεί δίωξη στη μητέρα ή όχι” συμπλήρωσε ο αστυνομικός και πρόσθεσε “ότι το μωρό είναι υγιές και μπορεί να βγει από το νοσοκομείο, αλλά η μητέρα του έχει επιπλοκές από τη γέννα”.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου