Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Λεμεσός: Ο κλέφτης μπήκε από το παράθυρο και βγήκε σαν «κύριος» από την πόρτα!

Την κατοικία 32χρονης από τη Μουτταγιάκα, έβαλαν στο στόχαστρο χθες οι διαρρήκτες. Εκμεταλλευόμενοι την πολύωρη απουσία της από το σπίτι, οι δράστες «σήκωσαν» χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 9.820 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Η 32χρονη ιδιωτική υπάλληλος, κατήγγειλε στους ανακριτές, ότι χθες ενώ απουσίαζε από το σπίτι της από τις 7:45 το πρωί μέχρι τις 18:40 το απόγευμα, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν ένα μεταλλικό κιβώτιο, που περιείχε χρήματα, χρυσαφικά και ρολόγια όλα συνολικής αξίας 9.820 ευρώ.

Οι διαρρήκτες πέτυχαν είσοδο από το αλουμινένιο δίφυλλο παράθυρο της κουζίνας και αφού τσέπωσαν το κιβώτιο από το υπνοδωμάτιο της 32χρονης, βγήκαν από την αλουμινένια πόρτα της εισόδου, την οποία άνοιξαν από μέσα. Σημειώνεται ότι όλα τα κλοπιμαία καλύπτονται από ασφάλεια.

Η αστυνομία Λεμεσού, διερευνά ακόμη δύο υποθέσεις διάρρηξης. Στη μία περίπτωση 45χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι χθες, διέρρηξαν και έκλεψαν από την κατοικία της στην οδό Νίκαιας, μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 4.200 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι δράστες, παραβίασαν χθες το απόγευμα ,το διαμέρισμα 63χρονης, αρπάζοντας ασημικά και επίχρυσα μαχαιροπίρουνα αξίας χιλίων οκτακοσίων ευρώ.

Source: http://www.newsit.com.cy/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου