Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πρόωρο αντίο για την Venus.

Μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα η Urszula Radwanska κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας την Venus Williams κερδίζοντας με 7-6 (5), 6-7 (4), 6-4 σε ένα τεράστιο χρονικά αγώνα που διήρκησε 3 ώρες και 17 λεπτά. Μεγάλη απώλεια υπήρχε και στο παιχνίδι της Nadia Petrova με την Monica Puig, καθώς η Ρωσίδα Νο11 του ταμπλό ηττήθηκε με 3-6, 7-5, 6-4, αποχαιρετώντας πρόωρα τη διοργάνωση.


Η Αμερικανίδα Venus Williams δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της αρκετά σταθερής και ισορροπημένης Urszula Radawnska.
Η Πολωνή έσπασε το αντίπαλο σερβίς 11 φόρες σε 17 ευκαιρίες που της δόθηκαν στον αγώνα ενώ κατάφερε να βγάλει επίσης και 28 συνολικά winners που είχε. Αντίθετα η Williams δεν βρέθηκε και σε πολύ καλή μέρα υποπίπτοντας σε 65 αβίαστα λάθη που ήταν αρκετά για να της στερήσουν την πρόκριση, εκμεταλλευόμενη 10 από τα συνολικά 15 break point.
Στον επόμενο γύρο η Radawnska θα κοντραριστεί με την Dinah Pfizenmaier, καθώς η Γερμανίδα κέρδισε νωρίτερα την Mandy Minella, me 7-5, 6-1.
Έκπληξη είχαμε και στον αγώνα της Nadia Petrova, με την Ρωσίδα παρά το δυνατό ξεκίνημα που είχε στον αγώνα, ηττήθηκε από την Monica Puig με 3-6, 7-5, 6-4, μετά από 2 ώρες και 32 λεπτά.
Αντίθετα με την Petrova, η Sabine Lisicki έκανε το καθήκον της κερδίζοντας σχετικά εύκολα στην πρεμιέρα της την Sofia Arvidsson, με 6-3, 6-4, σε ένα αρκετά καλό αγώνα. Στον επόμενο γύρο η Γερμανίδα θα αντιμετωπίσει μια εκ των Maria Teresa Torro Flor και Julia Glushko.

Source: http://www.tennisnews.gr/world-tennis/grandslams/rolandgarros/10783-venus-williams

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου