Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Διακόπηκε ο αγώνας του Μάρκου.

Λίγο πριν ο διαιτητής αναγκαστεί να διακόψει τη συναρπαστική τους αναμέτρηση στο Suzanne Lenglen, λόγω σκότους, Μάρκος Παγδατής και Μπενουά Περ ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη αφού η βροχή έκανε την επανεμφάνισή της στο Παρίσι, με τους δυο άνδρες να είναι ισόπαλοι 1-1 σετς και τον Γάλλο να προηγείται στο 3ο!
Μάρκος Παγδατής και Μπενουά Περ έδιναν μια συναρπαστική μάχη στο δεύτερο μεγαλύτερο court των εγκαταστάσεων του Roland Garros, όταν η βροχή τους ανάγκασε να διακόψουν τον αγώνα αν και δεν θα έμεναν για πολύ ακόμα στο court, αφού η ώρα ήταν προχωρημένη.

Ο Mάρκος Παγδατής  πραγματοποιούσε ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στο Νο24 του ταμπλό και θα μπορούσε να προηγηθεί και με 2-0 σετ, αν δεν έχανε τη ψυχραιμία και την αποφασιστικότητά του στο tie break που έκρινε το 2ο σετ.

Τελικά, οι δύο άνδρες ήταν ισόπαλοι 3-6, 7-6(1) στα σετς με τον Μπενουά Περ να πετυχαίνει break στο 7ο game του 3ου σετ (4-3), μέσα σε αποθέωση απ'τους συμπατριώτες του στο Suzanne Lenglen.

Στο αμέσως προηγούμενο game, ο Παγδατής έχασε πολλές ευκαιρίες να πάρει πρώτος προβάδισμα με break στο τρίτο κομμάτι του παιχνιδιού και ένα τυχερό let του Περ του έδωσε το break.

Βέβαια, όλα μπορούν να γίνουν την Τετάρτη όταν οι δύο άνδρες επιστρέψουν στο court για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι τους, με τον Παγδατή να πιάνει σπουδαία απόδοση στο χώμα που είναι και η λιγότερο αγαπημένη του επιφάνεια.

Source: http://www.sigmalive.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου