Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Φωτογράφισε το… πειστήριο!

Δεν βρήκε το δίκιο του εντός κορτ ο Σέργκι Στακόφσκι και έψαξε την ηθική ικανοποίηση μέσω… twitter.


Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ρισάρ Γκασκέ για τον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, ο Ουκρανός τενίστας (Νο.101 στον κόσμο) είχε διαφωνία με τον διαιτητή για ένα χτύπημά του που δόθηκε άουτ. Ο Κάρλος Ράμος δεν πήρε πίσω την απόφαση και έτσι ο 27χρονος αθλητής, κατά τη διάρκεια του changeover, πήρε το κινητό του και έσπευσε στον… τόπο του εγκλήματος για να φωτογραφίσει το σημάδι που άφησε το μπαλάκι και να το ανεβάσει στη συνέχεια στο twitter! Ο Στανκόφσκι δέχθηκε παρατήρηση για αυτή του την ενέργεια και κινδυνεύει με πρόστιμο. Όπως είπε, όμως, θα χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία για να δικαιωθεί!
 
“Ήταν κάτι αυθόρμητο”, εξήγησε στη συνέχεια. “Εκνευρίζεσαι όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση το μπαλάκι να ήταν άουτ”. Ο Γκασκέ πήρε τελικά τη νίκη με 6-1, 6-4, 6-3 και στο τέλος του αγώνα κάθε άλλο παρά φάνηκε ενοχλημένος από το… σόου του αντιπάλου του. “Είναι αστείο”, είπε ο Νο.9 τενίστας στον κόσμο. “Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι διασκεδαστικός τύπος. Ένας από τους πιο διασκεδαστικούς στο τουρνουά. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο, αλλά καταλαβαίνω ότι μπορείς να εκνευριστείς”.
 
Να σημειώσουμε ότι ο Στακόφσκι έκανε το ίδιο πράγμα και πριν μερικές μέρες, κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Μόναχο! Ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία που τράβηξε κατά τη διάρκεια αγώνα, για να δείξει ότι ένα χτύπημα ήταν άουτ. Βρήκε, όμως, τον… μπελά του από Ντινάρα Σάφινα, Μίλος Ράονιτς και Ιβάν Λιούμπισιτς, οι οποίοι του έγραψαν με σιγουριά ότι το μπαλάκι ήταν μέσα!
 
 
Source:  http://inandout.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου