Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ : Ένα γήπεδο, μια φωνή, τρεις λέξεις…

Ένα γήπεδο, μια φωνή, τρεις λέξεις. «Ομόνοια λαός πρόκριση». Το σύνθημα αυτό, βγαλμένο από είκοσι χιλιάδες στόματα, θα «σκίζει» απόψε τον ουρανό της Λευκωσίας. Η Ομόνοια συναντά (7.30μμ) τη Δυναμό Μόσχας, σε παιχνίδι όπου προσδοκεί να γράψει ιστορία. Να περάσει σε όμιλο του Γιουρόπα Λινγκ.

Όπλα της, στο πολύ δύσκολο της έργο, η ικανότητα των ποδοσφαιριστών της, η καλή αγωνιστική και ψυχολογική της κατάσταση, η δίψα για την πρόκριση, το θετικό σκορ που απέσπασε στη Μόσχα και οι χιλιάδες του πράσινου λαού που θα πλημυρίσουν το στάδιο της πρωτεύουσας. Εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα από χθες το απόγευμα.


Ο Κώστας Καϊάφας αναμένεται να παρατάξει απόψε τη σύνθεση που είδαμε στη Μόσχα με την πιθανότητα μιας αλλαγής. Να ρίξει τον Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης, αντί τον Ποτέ. Πιθανότερη ενδεκάδα: Μορέιρα στο τέρμα,Λομπιανίντζε στο δεξί άκρο, Μαργκάσα στο αριστερό. Στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ακουισταπάτσε καιΣτεπάνοφ. Στη μεσαία γραμμή οι Ρόντρι και Σερζίνιο με τον Ασίς πιο μπροστά. Στα άκρα της επίθεσης οι Ράμος καιΦοφανά και στην κορυφή ο Ποτέ (Γκαρσία).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Άντονι Σκαραμοτσίνο. Οι μετέχοντες: Μορέιρα, Γιωργαλλίδης, Στεπάνοφ, Ακουϊσταπάτσε, Ρουσιάς, Σερζίνιο, Λομπιανίντζε, Γκριγκαλασβίλι, Γκαρσία, Ρόντρι, Μαργκάσα, Ράμος, Σκαραμοτσίνο, Κυριάκου, Οικονομίδης, Ρούμπιο, Φοφανά, Ποτέ, Φυλακτού, Δημητρίου, Ασίς.

The atmosphere will be much more than football

Οι Ρώσοι που ήρθαν χωρίς τον τιμωρημένο Κοκόριν και τον τραυματία Κοσλόφ είναι «σοφότεροι» ενόψει του σημερινού αγώνα. Και από άποψη αγωνιστική, αλλά και από άποψη ατμόσφαιρας. Να τι αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας. «One difference, however, is necessary. If against Israeli Club at the stadium was attended by hundreds of two-and-a-half of the Dynamo fans and hundreds of fans of the Club from Kiryat Shmona, now expected to sell-out-all 23 thousand. So the atmosphere will be much more than football».

Η μετάφραση: «Μια διαφορά είναι αναγκαία. Αν στον αγώνα με την Ισραηλινή ομάδα υπήρχαν στο γήπεδο 250 οπαδοί της Δυναμό και 200 των Ισραηλινών, στον αγώνα αυτό αναμένεται να διατεθούν 23000 εισιτήρια. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ… περισσότερο από ένα παιχνίδι».


Όσο για την ενδεκάδα των Ρώσων, ως πιθανότερη φέρεται η εξής: Κάτω απ' τα γκολπόστ ο Μπερεζόφσκι, δεξί μπακ οΜανόλεφ, αριστερό μπακ ο Μπίντνερ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σάμπα και Ντάγκλας. Αμυντικά χαφ οιΝτενίσοφ και Γιουσούποφ, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Βαλμπουενά, δεξιά ο Ιόνοφ, αριστερά ο Τζούτζακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Κουράνι.

Πηγή: www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου