Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Είναι καιρός να βρείτε ένα ταίρι για εσάς. Μην είστε πια τόσο μοναχικοί. Ούτε όμως να ψάχνετε απεγνωσμένα για σύντροφο. Είναι η πιο ευνοική εβδομάδα. 

ΤΑΥΡΟΣ Έχετε μία περίεργη συμπεριφορά η οποία φαίνετε όταν δεν συμπαθείτε κάποιον ή δεν θέλετε να είστε μαζί του / της στον ίδιο χώρο. Μειώστε το. 

ΔΙΔΥΜΟΙ Μην είστε κτητικοί με τους άλλους με το να βρίσκετε πάντα κάτι καλύτερο πάνω σας από αυτούς. Αν ότι κάνετε κακό σας το κάνουν ξέρετε πως πονάει..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Πρέπει να αποδέχεστε τα λάθη σας και τους συμβίβασμούς. Πάνω από όλα όμως μην κάνετε κινήσεις που παρεξηγούνται ή προσβάλλουν άλλους. 

ΛΕΩΝ Δεν χρειάζεται να παίζετε θέατρο για να σας αποδεχτούν οι άλλοι. Προσπαθήστε να είστε πιο πολύ ο εαυτός σας και θα δείτε την αλλαγή της στάσης τους απένατντίς σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Επειδή σας φοβίζει η ρουτίνα προσπαθήστε να την αποφύγετε βάζοντας την πρωτοτυπία στη ζωή σας και στην κυρίως καθημερινότητάς σας. 

ΖΥΓΟΣ Πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας αυτή τη βδομάδα γιατί οι τσέπες σας κάνουν τρύπες και τα χρήματα φεύγουν και πάνε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μην είστε απαισιόδοξοι και δειλοί με το παραμικρό. Όταν σας ασκούν πίεση ή εκβιασμό πατήστε πόδι που λένε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ Θυσιάζεστε υπερβολικά για τους συγγενής σας. Δεν λέω είναι οι πιο σημαντικοί αλλά και το ταίρι σας δεν αξίζει να κάνετε μία θυσία? 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μην είστε τόσο τσιγκούνηδες πια. Αυτή τη βδομάδα πάρτε κάτι , ένα δώρο μια ανθοδέσμη με αξία όχι απαραίτητα ακριβό για το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου στερήσει τις χαρές που σου έρχονται. Οικογενειακοί καυγάδες από άτομο που σε ζηλεύει. Προσοχή. 
 
ΙΧΘΕΙΣ Ευτυχώς γιατί η εβδομάδα είναι ευνοική στα οικονομικά σας και ειδικά όσοι ασχολείστε με τις αγοραπωλησίες πάτε πολύ καλά.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου