Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ανοίγει τις πύλες της η Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό

Ανοίγει τις πύλες της το βράδυ της Πέμπτης η 53η Γιορτή του Κρασιού, η οποία πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των τεσσάρων οινοβιομηχανιών του τόπου, αλλά και 14 περιφερειακών οινοποιείων, που για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος. Άφθονο θα ρέει το κρασί στο δημόσιο κήπο της Λεμεσού, όπου πραγματοποιείται η γιορτή.

Η γιορτή θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου και τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορωδία "Αρίονες" και τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο "Διόνυσος".

Ανάμεσα στις φετινές καινοτομίες περιλαμβάνεται και η απόφαση των κανταδόρων να εισέρχονται στη γιορτή και να διασχίζουν τα δρομάκια του δημόσιου κήπου τραγουδώντας και ακολούθως να καταλήγουν στην εξέδρα τους που βρίσκεται κάτω από τον βρακά.

Θα λειτουργήσουν τέσσερεις σκηνές (δημοτικό κηποθέατρο, μπροστά από τον βρακά, γήπεδο αντισφαίρισης και κουκλοθέατρο) που θα φιλοξενούν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με θεατρικές και παιδικές παραστάσεις και τραγούδια.

Με τη στήριξη του ΚΟΤ θα προσφέρεται και φέτος δωρεάν μεταφορά στη Γιορτή του Κρασιού, με λεωφορεία, για όσους διαμένουν σε Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο και Αγία Νάπα.

Εξάλλου, ο Δήμος Λεμεσού και η Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων ενημερώνουν τους πολύτεκνους πως και φέτος θα παρέχεται δωρεάν είσοδος στη γιορτή, για μια μέρα της δικής τους επιλογής. Για να τους επιτραπεί η δωρεάν είσοδος θα πρέπει απαραίτητα κατά την επίσκεψή τους να παρουσιάσουν την ταυτότητα πολυτέκνων για το έτος 2014. 

Πηγή: www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου