Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

"Εξέραν και εν εκάμαν τίποτε οι ψυχιατρικές υπηρεσίες". Αποκαλύψεις για το φονικό στον Κόρνο

Οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας είχαν ενημερώσει την Αστυνομία από τον Ιούλιο του 2013 για την ψυχιατρική κατάσταση του 35χρονου που σκότωσε τη σύζυγο τουΕνήμερη ήταν στην Αστυνομία και το Υπουργείο Άμυνας για την ψυχική κατάσταση του 35χρονου Χρήστου Ελευθερίου, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε χθες την 31χρονη σύζυγο του Σταυρούλα Φλώρου, στο σπίτι της πρώην πεθεράς του στον Κόρνο.

Όπως ανέφερε ανώτερη πηγή των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας που μίλησε στο Tothemaonline.com, τον Ιούλιο του 2013, οι Υπηρεσίες είχαν ενημερώσει γραπτώς με επιστολή τους, για την επικινδυνότητα της ψυχικής κατάστασης του 35χρονου, ο οποίος είχε νοσηλευθεί ως τρόφιμος ψυχιατρείου και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.

Όπως μας εξηγήθηκε, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται για όσους νοσηλεύονται για ψυχιατρικές διαταραχές, η οποία προϋποθέτει την αποστολή εβδομαδιαίων αναφορών, από τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας, προς την Αστυνομία και τα το Υπουργείο Άμυνας.

Αφενός, προς την πρώτη, για να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα παρακολούθησης των περιπτώσεων οι οποίες κρίνονται ως επικίνδυνες και αφετέρου προς το Υπουργείο Άμυνας, για να αφαιρείται η άδεια υπηρεσιακού G3.

Ο Χρήστος Ελευθερίου, παραπέμφθηκε στα εξωτερικά ιατρεία και αργότερα παρακολουθείτο από ιδιώτη γιατρό.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, υπήρξε ενημέρωση για την κατάσταση του 35χρονου, γιατί δεν προχώρησε η αστυνομία σε κατάσχεση της άδειας όπλου, η οποία του επέτρεψε να είναι κάτοχος κυνηγετικού.

Υπήρξε καταγγελία απο τη σύζυγο του εναντίον του

Η αστάθεια του χαρακτήρα του, δεν ήταν κάτι άγνωστο προς τις αρχές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline.com, ο Χρήστος Ελευθερίου, είχε παραβιάσει το 2011, διάταγμα το οποίο εκδόθηκε από το οικογενειακό δικαστήριο και αφορούσαν ασφαλιστικά μέτρα που είχε λάβει η άτυχη σύζυγος του εναντίον του, όταν εισήλθε στην αυλή του σπιτιού της στη Μοσφιλωτή.

Η Σταυρούλα Φλώρου, είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγο της στην Αστυνομία, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου και του επιβλήθηκε ποινή, 2 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή.

tothemaonline.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Aυτή Είναι Η 31χρονη Γυναίκα Που Δολοφονήθηκε Στον Κόρνο Από Τον Πρώην Σύζυγο Της

Κόρνος Πριν Απο Λίγο: "Βουράτε Τξ Έπαιξεν Την Γυναίκα Και Την Πεθερά Του" - Αυγουστιάτικη Τραγωδία! (Συνεχής Ενημέρωση)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου