Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Aυτή είναι η 31χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στον Κόρνο από τον πρώην σύζυγο της

Aυτή είναι η 31χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στον Κόρνο από τον πρώην σύζυγο τηςΈσβησε για πάντα το χαμόγελο απ' τα χείλη της.
Η 31χρονη μητέρα που έχασε χθες βράδυ τη μάχη με τον θάνατο, στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκε το απόγευμα, όταν δέχθηκε σφαίρα από κυνηγετικό όπλο του πρώην συζύγου της, καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά.
Ο άδικος χαμός της Σταύρης Φλόρου, βύθισε στο πένθος την κοινότητα του Κόρνου, ενώ οι λεπτομέρειες της νέας οικογενειακής τραγωδίας συγκλόνισαν την Κύπρο.

Όλοι μιλούν για μία εύθυμη γυναίκα, με όρεξη για ζωή που δεν άφηνε τα προβλήματα να την γονατίσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος πρώην σύζυγος της, μετέβη στο σπίτι της πρώην πεθεράς του χθες στις 15:30, προκειμένου να παραλάβει τα δύο παιδιά, που είχε από το γάμο του με την 31χρονη. Ωστόσο τα παιδιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αρνήθηκαν να πάνε μαζί του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει φραστικό επεισόδιο.

Μπροστά στα δύο παιδιά του και με μάρτυρες κατοίκους της περιοχής, ο 35χρονος πήγε αμέσως στο αυτοκίνητο του απ' όπου πήρε το έμφορτο κυνηγετικό όπλο που είχε και πυροβόλησε μία φορά εναντίον της πρώην συζύγου του, την οποία έπληξε στο κεφάλι. Σφαιρίδια από τον πυροβολισμό έπληξαν τόσο τον 39χρονο σύντροφο της πρώην συζύγου του όσο και τη γιαγιά της, που εκείνη την ώρα κάθονταν με την 31χρονη στη βεράντα του σπιτιού.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της κοπέλας, η οποία νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, θεωρείτο κρίσιμη και τελικά υπέκυψε στα τραύματα της γύρω στις 22:15.

Η κατάσταση της υγείας τόσο του 39χρονου όσο και της 80χρονης κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Μετά τον πυροβολισμό, ο δράστης, ο οποίος διετέλεσε τρόφιμος του ψυχιατρείου και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, είχε εξαφανιστεί, παίρνοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο.

tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου