Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ : Πανέτοιμοι για τη μάχη τους!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα του Απόλλωνα, που μετρά αντίστροφα πλέον για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Λοκομοτίβ που θα δώσει απόψε (18:00 ώρα Κύπρου, SPORTS+ 2).

Η ομάδα της Λεμεσού μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ, θέλει να κάνει την έκπληξη και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League.

Η αποστολή των κυανολεύκων είναι μεν δύσκολη, ωστόσο άπαντες έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και εμφανίζονται αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια τη Ρωσική ομάδα και να της «κλείσουν το σπίτι».

«Ήρθαμε με αρκετή αυτοπεποίθηση και πάθος για τη νίκη και την πρόκριση. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μας. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την προσπάθεια των παικτών μας, όχι μόνο από τους Ρώσους. Έχουμε την ποιότητα, έχουμε το πάθος και τη θέληση για να κερδίσουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε έξυπνα και να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Χριστάκη Χριστοφόρου στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη.

Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό. Το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και όπως δηλώνουν παίχτες και τεχνική ηγεσία, όλοι κοιτάζουν μπροστά και σκέφτονται μόνο το σημερινό ματς.

Στο αγωνιστικό μέρος και όσον αφορά την ενδεκάδα, θα υπάρχουν σίγουρα κάποιες αλλαγές σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Ο Σανγκόι υπολογίζεται κανονικά και θα ξεκινήσει από την αρχή, ενώ ο Γκίε ως γνωστό είναι τραυματίας και δεν θα βοηθήσει.

Ο Απόλλωνας θα έχει και τη συμπαράσταση 200 περίπου οπαδών του που ταξίδεψαν από Κύπρο και όχι μόνο για να βρίσκονται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Θα δώσουν κι αυτοί τη δική τους μάχη στην εξέδρα, βοηθώντας τους παίχτες να πάρουν την πρόκριση. Στον αντίποδα, εκτιμάται ότι γύρω στις 8 – 10 χιλιάδες θα είναι οι φίλοι τηςΛοκομοτίβ που θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Το αποψινό παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε live σε γραπτή περιγραφή από το 24sports που θα βρίσκεται στο στάδιο «Λοκομοτίβ». Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες πριν τον αγώνα καθώς και φωτογραφικό υλικό από το γήπεδο.

Πηγή: www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου