Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΑΕΛ : Δεν έχει κάτι να χάσει

Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα με την Τόττεναμ (21:45) στον επαναληπτικό παιχνίδι του 1-2 που έγινε πριν μια εβδομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο παιχνίδι χωρίς άγχος αφού δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα κυνηγήσουν ότι καλύτερο.

Ο Ιβάιλοφ Πέτεφ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ζενίνιο και αναμένεραι να παρατάξει την ομάδα του με ενισχυμένη την μεσαία γραμμή. Ίσως δούμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα με τους Εσπάνα, Μπεμπέ και Ντανιελζίνιο να διεκδικούν θέση. Ο Φεργκρούζ (Ρομέρο) θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, Καντού και Σιέλης (Εσπάνα) κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ετμάρ αριστερό μπακ και Καρλίτος δεξί μπακ. Στην μεσαία γραμμή Νικολάου και Γκουντιλιεγιέ με τον Μπεμπέ (Μπαρσέλος) πιο μπροστά. Αριστερά ο Ντανιελζίνιο (Ταχμπατζούμι) και δεξία ο Σαρτινέρο. Στην επίθεση ο Γκιγκίεβιτς.

Η αποστολή της ομάδας δεν θα είναι εύκολη και η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να προβάλει ανάστημα σε μια από τις καλύτερες έδρες της Πρέμιερ λιγκ. Ο προπονητής της ομάδας στις δηλώσεις του είπε ότι θα προσπαθήσει η ομάδα να σκοράρει πρώτη και να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη του αντιπάλου.

Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορούν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να αποφύγουθν τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού όπου τους στοίχισαν ίσως μια μεγάλη νίκη. Και σε αντίθετη περίπτωση που η ΑΕΛ ηττηθεί αυτό δεν αλλάζει κάτι αφού οι γαλαζοκίτρινοι θα φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Η προσπάθεια τους με αντίπαλους τις Ζενίτ και Τόττεναμ ήταν εξαιρετική. Χαρακτηριστικά η Ζενίτ έχει μόνο νίκες με εξαίρεση την ήττα από την ΑΕΛ ενώ η αγγλική ομάδα μετρά 2/2 στην Πρέμιερ λιγκ.

Η ΑΕΛ δεν θα είναι μόνη στο «White Hart Lane» αφού παρά το άσχημο αποτέλεσμα στην Κύπρο περίπου 500 φίλοι της ομάδας θα είναι στο πλευρό της. Η ΑΕΛ θα έχει και την συμπαράσταση κυπρίων της Αγγλίας καθώς αρκετοί εξασφάλισαν εισιτήριο για το παιχνίδι.

Πηγή: www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου