Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τεράστια αδικία πραγματικά... Το πήραν με τον διαιτητή κανονικά και με τον νόμο!

Mια ανάσα από το όνειρο η Ομόνοια που κρατούσε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της, μέχρι να της κόψει ο Ρουμάνος διαιτητής του αγώνα λίγο πριν την εκπνοή.

O Ρουμάνος διαιτητής απίστευτα προκλητικός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ακύρωσε δυο καθαρότατα γκολ ενώ επέτρεψε στην Δυναμό να πάρει την πρόκριση με γκολ που σίγουρα θα έπρεπε να ακυρωθεί αφού υπήρξε φαουλ πανω στον Μορέιρα.

Το φιλμ του αγώνα

H Oμόνοια ξεκίνησε πολύ δυναμικά και με τους καλύτερους οιωνούς αφού μόλις στο 2' ο Φοφανά κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, όμως χωρίς αιτία ο διαιτητής αποφάσισε να ακυρώσει το τέρμα.

Λίγα λεπτά αργότερα, κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, όταν μετά από σουτ του Ιόνοφ, ο Μορέιρα έκανε εντυπωσιακή απόκρουση, όμως η μπάλα χτύπησε στον Στεπάνοφ και κατέληξε στα δίχτυα των πρασίνων για να γίνει το 1-0.

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ η Ομόνοια άρχισε να αγριεύει μεσοεπιθετικά και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 19' ο Φοφανά πέρασε κάθετη πάσα στον Ποτέ που πέρασε και τον Μπερεζόφσκι και σκόραρε, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο δυναμικός φορ των «πρασίνων» πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ το οποίο ακόμη και αν ήθελε ο διαιτητής δεν είχε δικαιολογία να το ακυρώσει.



Η Ντιναμό ανέλαβε τον έλεγχο του παιχνιδιού με την έναρξη της επανάληψης. Κρατούσε τη μπάλα πολύ περισσότερο στην κατοχή της σε σχέση με το πρώτο μέρος και προσπαθούσε με περισσότερη υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Ομόνοιας, η οποία μαζεύτηκε περισσότερο στο δικό της μισό και διατηρούσε κοντινές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές της, ώστε να περιορίσει τους κενούς χώρους στην άμυνά της.

Στο 73' η Ομόνοια απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού ο Βενγκέρ ανέτρεψε από πίσω τον Σκαραμοτσίνο και πήρε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η Ντιναμό κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά στο 81' με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Βαλμπουενά, όμως σε γενικές γραμμές δεν κατάφερε να βάλει μεγάλη πίεση στην άμυνα της Ομόνοιας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το σφύριγμα της λήξης θα έβρισκε θριαμβευτές τους «πράσινους», τελικά στο 93' ο Σαμπά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μορέιρα για να γίνει το τελικό 2-1 και η πρόκριση να περάσει στα χέρια της Ντιναμό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Oμόνοια (Κώστας Καϊάφας): Μορέιρα, Λομπιανίτζε, Μαργκάσα, Στεπάνοφ, Ακουισταπάτσε, Ρόντρι, Σερτζίνιο, Ράμος, Φοφάνα (86' Κυριάκου), Ασίς (89' Γκριγκαλασβίλι), Ποτέ (74' Γκαρσία)

Ντιναμό (Στάνισλαβ Τσερτσέροφ): Μπερεζόφσκι, Μπούτνερ (84' Προυτνίκοφ), Σαμπά, Ντάγκλας, Μανόλφ, Βενγκέρ, Τζούτζακ (75' Νομπόα), Ιόνοφ (68' Zιρκόφ), Βαλμπουενά, Ντενίσοφ, Κουράνι.


Πηγή: www. tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου