Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Το συγκινητικό βίντεο για τους γονείς που περιμένουν παιδί με σύνδρομο Down

Κάθε νέα ζωή που αναμένεται να έρθει στον κόσμο πάντα φέρνει άγχη και πολλές σκέψεις στην ιδέα πως μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Όλοι μας θέλουμε να είμαστε υγιής και πόσο ακόμα τα παιδιά μας ενώ οι γονείς αγωνιούν για τα σπλάχνα τους και αγχώνονται ιδιαίτερα ή κάνουν αρνητικές σκέψεις όταν μάθουν πως το μωρό τους πάσχεο από σύνδρομο Down.

Για αυτό τον λόγο μια διαφημιστική εταιρία για να κάνει αυτούς τους γονείς να πάρουν δύναμη και νιώσουν όμορφα δημιούργησε ένα συγκινητικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει αγγίζει εκατομμύρια κόσμου.

Στο video αυτό, που δημοσιεύτηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Σύνδρομο Down που είναι την Παρασκευή, πρωταγωνιστές είναι παιδιά με Σύνδρομο Down που προετοιμάζουν μια μέλλουσα μαμά για την καινούργια της ζωή.

«Αγαπητή μέλλουσα μαμά, μην φοβάσαι, το παιδί σου θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Θα μπορεί να σε αγκαλιάζει. Θα μπορεί να τρέχει προς το μέρος σου. Θα μπορεί να μιλά και να σου λέει ότι σε αγαπάει. Κάποιες φορές θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, αλλά έτσι δεν είναι για όλες τις μητέρες; Αγαπητή μέλλουσα μαμά το παιδί σου θα είναι ευτυχισμένο, όπως κι εγώ και θα είσαι κι εσύ ευτυχισμένη», λένε οι πρωταγωνιστές του video, το οποίο μέσα σε μία εβδομάδα έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views.



Πηγή: must.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου